To Vanity Fair ψηφίζει τα πιο καλοντυμένα παιδιά

To πιο ισχυρό περιοδικό διασημοτήτων, Vanity Fair, ανακήρυξε τη λίστα με τα πιο καλοντυμένα παιδιά. Ποιους συναντάμε μέσα;

Apple και Moses Martin

Τα αδέλφια Martin έχουν δει πολλές φορές τους εαυτούς τους πρωτοσέλιδο στα περιοδικά και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Η φινέτσα της μαμάς τους Gwyneth Paltrow και η γοητεία του μπαμπά τους Chris Martin δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τα παιδιά και το στυλ τους.

Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper Beckham

Δεδομένου ότι αυτό το κουαρτέτο δημιουργήθηκε από γονείς τους David και Victoria Beckham, το στυλ είναι ουσιαστικά ένα αναφαίρετο δικαίωμα. Ενώ τα αγόρια Beckham φαίνεται πάντως να προτιμούν τα άνετα και σε αθλητική γραμμή ρούχα, η αδερφούλα τους είναι φανερό ότι έχει αδυναμία στα φορέματα και στα καλσόν με έντονα μοτίβα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Αφού της πάνε όλα!

Sasha και Malia Obama


Ως πρώτες κόρες της Αμερικής, οι Sasha και Malia Obama τα καταφέρνουν μια χαρά. Τα κοριτσάκια του Μπαράκ Ομπάμα προτιμάνε τα έντονα χρώματα στα ρούχα τους τα οποία συνήθως τα συνοδεύουν με κοσμήματα, λίγο βαριά η αλήθεια είναι…

Lila Moss

Με μαμά τη Kate Moss δεν θα μπορούσε η Lila Moss να μην είναι μια μικρή fashioνίστα. Η μικρή έχει απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές με ρούχα που αντανακλούν το κομψό στυλ της μαμάς της.

Violet και Seraphina Affleck

Τα κοριτσάκια του Ben Affleck και της Jennifer Garner αποδεικνύουν από κοινού την  τάση τους για μια ευδιάκριτη girlie αισθητική. Το σούπερ δίδυμο επιλέγει ριγέ φορέματα, πλισέ φουστίτσες και το ροζ χρώμα!

Leni, Johan, Lou, και Henry Samuel

Όταν η μαμά έχει διεθνώς αναγνωριστεί για το στυλ της δεν θα μπορούσαν τα παιδιά να μην κληρονομήσουν τουλάχιστον έναν βαθμό από την λάμψη της. Αλλά προφανώς η Heidi Klum έχει κληροδοτήσει πολλά περισσότερα στα παιδιά της από μια απλή αίσθηση της μόδας. Είτε κάνουν μια απλή βόλτα στους δρόμους είτε παίζουν με τα κύματα στην παραλία, οι τέσσερις τους καταπλήσσουν πάντοτε τα πλήθη.

Suri Cruise

Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes, Suri Cruise έκανε το πρώτο δημόσιο ντεμπούτο της στο εξώφυλλο του Vanity Fair το 2006. Τα επώνυμα φορέματα της σε γραμμή Α, τα ψηλά τακούνια και τα φανταχτερά αξεσουάρ δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα.

Honor Warren

Εδώ μπορεί το μήλο να έπεσε κάτω από τη μηλιά, αφού η κόρη της Jessica Alba είναι φτυστό αντίγραφο της μαμάς της, όσον αφορά όμως τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις φαίνεται ότι η μικρή έχει το δικό της στυλ. Η ίδια η Alba περιέγραψε πρόσφατα την αισθητική της κόρης της Honor λέγοντας: “Είναι πολύ ανεξάρτητη, δογματική και αγαπά τα φορέματα τόσο πολύ. Έχει πολλές περούκες και αρκετά πλαστικά τακούνια. Είναι εντελώς τρελό, αλλά την κάνει ευτυχισμένη.”

Benjamin Brady

Πέρα από την αναμφισβήτητα πλούσια κόμη, ο γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου Tom Brady και του διάσημου μοντέλου Gisele Bündchen, έχει ένα στυλ με υπογραφή!

Emme και Maximilian Anthony

Τα παιδιά της Jennifer Lopez και του Marc Anthony έχουν ήδη αναπτύξει μια αδυναμία στην πολυτέλεια. Μάλιστα ο Max και η Emme σε ηλικία μόλις δυόμιση ετών έγιναν τα επίσημα πρόσωπα για την παιδική σειρά του διάσημου οίκου Gucci!

Exit mobile version