Τον Απρίλιο αναμένεται η γέννηση του βασιλικού βρέφους

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge θα υποδεχθούν το δεύτερο μωρό της οικογένειας τον Απρίλιο του 2015, ανακοίνωσε το παλάτι του Kensington.

Μπορεί λοιπόν η εγκυμοσύνη της Κέιτ να ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, αλλά η πιθανή ημερομηνία του τοκετού δεν είχε διαρρεύσει.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι αναφέρεται ότι η Δούκισσα είναι περίπου δεκατεσσάρων εβδομάδων έγκυος, συνεχίζει να υποφέρει από το σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης αλλά η κατάστασή της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση.  

Η Κείτ Μίντλεντον θα κάνει σήμερα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση καθώς μαζί με τη Βασίλισσα και τον πρίγκιπα Γούιλιαμ θα υποδεχθούν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης Τόνι Ταν Κενγκ Γιαμ και τη σύζυγό του στο Λονδίνο στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Βρετανία.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα παραστεί επίσης στην τελετή απονομής των βραβείων της καλύτερης φωτογραφίας ζώων του 2014, στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας” του Λονδίνου.

Η Κέιτ μόλις την περασμένη εβδομάδα έφυγε από το πατρικό της σπίτι όπου απολάμβανε τη φροντίδα των γονιών της  μετά τις τρομερές ναυτίες που την ταλαιπωρούσαν.

Το παιδί, ανεξάρτητα από το αν είναι αγόρι ή κορίτσι, θα είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, πίσω από τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον αδελφό του, πρίγκιπα Γεώργιο,  ο οποίος θα συμπληρώσει 15 μήνες ζωής την Τετάρτη.

Θυμηθείτε σε σχετικό άρθρο του baby.gr τι είναι το σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης.

 

Πηγή: DailyMail.com

Exit mobile version