Τραγουδάμε για τις ανασφάλιστες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού

Μια μεγάλη συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα για τις ανασφάλιστες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού διοργανώνεται την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ώρα 21:00, στην Αρχιτεκτονική.

Συμμετέχουν, αφιλοκερδώς, οι καλλιτέχνες (με σειρά εμφανίσεως):

Μιρέλα Πάχου

Σαββέρια Μαργιολά

Γεωργία Νταγάκη

Χρήστος Δάντης 

Ενορχήστρωση: Νίκος Καλαντζάκος

Δημήτρης Μαργιολάς (έγχορδα)

Βασίλης Κετέντζογλου (κιθάρες)

Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο)

Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα)

Βραβεύουμε και παίρνουμε μαθήματα ζωής, από την κα. Παρασκευή Ιωάννου, την πρώτη γυναίκα που τεκνοποίησε στην Ελλάδα μετά από μαστεκτομή.

Είσοδος 10€ (δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό)

Προπώληση εισιτηρίων:

Ιανός (Σταδίου 24 και Εμπορικό Κέντρο Golden Hall)

City Unity College (Θησέως 15 – 17 και Καρύτση 1 & Κολοκοτρώνη)

Αρχιτεκτονική (Ελασιδών 6, Γκάζι)

Τα έσοδα θα διατεθούν στην επιστημονική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΩΝ ΜΑΣΤΟΥ» που ιδρύθηκε το 2011 και μετονομάστηκε σε Ε.Μ.Ε.Ι.Σ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ –ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ- http://www.emeis.com.gr με στόχο την Κοινωνική & Επιστημονική Δράση και πιο συγκεκριμένα: 

Σ’ αυτήν την κρίσιμη για την χώρα μας χρονική περίοδο, το έργο της Ομάδας, αποτελεί μία ανοικτή πρόσκληση – πρόκληση τόσο προς τα μέλη του όσο και κάθε ενδιαφερόμενο συνάνθρωπό μας για κοινωνική ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, κινητοποίηση και ενεργή συμμετοχή στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Ροταριανού Ομίλου Αγ. Παρασκευής και του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού – ΙΕΑΠ ενώ την διοργάνωση αναλαμβάνει η Image Communication.

Ο κ. Γιώργος Γκάμαρης, ιδιοκτήτης της  Image Communication, σε δηλώσεις του αναφέρει: “Η επιστήμη απέδειξε τα τελευταία χρόνια ότι ο καρκίνος, ιδιαίτερα ο καρκίνος του μαστού, δεν είναι ανίκητος. Είναι ιάσιμος αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα.

Γνωρίζω ότι για μια γυναίκα η διάγνωση του καρκίνου του μαστού σημαίνει ανατροπή της φυσιολογικότητας στη ζωή της. Όμως η ζωή είναι ένας αγώνας. Ένας διαρκής αγώνας. Και όσες γυναίκες έχουν πολεμήσει με τον καρκίνο του μαστού, ως άνθρωποι δεν έχουν βγει πληγωμένοι από αυτή τη μάχη. Αντίθετα είναι πιο δυνατές και πιο αποφασισμένες για να συνεχίσουν τον αγώνα της ζωής, αλλά και να απολαύσουν την ζωή, την καθημερινότητα, την οικογένειά τους. Στη μάχη που δίνει κάθε γυναίκα με τον καρκίνο του μαστού, εκτός από την έγκαιρη διάγνωση, μεγάλη σημασία έχει και η στήριξη που βρίσκει από τους δικούς της ανθρώπους και ιδιαίτερα από τον σύζυγο, τον σύντροφο, το φίλο της.

Το μήνυμά μου απευθύνεται κυρίως στους άνδρες. Κι αυτό που έχω να πω είναι ότι κάθε άνθρωπός προσδιορίζεται κυρίως από τη δύναμη της ψυχής του. Και όταν βρίσκει τη δύναμη να παλέψει με τον καρκίνο, σημαίνει ότι η ψυχή αυτή είναι πολύ δυνατή και έχει πολλά να προσφέρει στους οικείους της. Άρα αξίζει τη δική μας αγάπη και στήριξη στη μάχη που δίνει να ξεπεράσει αρχικά τον φόβο και τελικά να βγει νικήτρια στη πάλη για τη ζωή.

Η image, δέχθηκε τη συνεργασία για την πραγματοποίηση της συναυλίας τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στη μάχη για τον καρκίνο του μαστού, ως ελάχιστη προσφορά στην προσπάθεια που γίνεται για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα.” 

Ελπίζουμε και πιστεύουμε στη βοήθειά σας για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. …γιατί μόνο “ΕΜΕΙΣ μαζί μπορούμε περισσότερα!”

ΓΙΑΤΙ , ο καρκίνος του μαστού μπορεί να είναι ιάσιμος!

Συγκεντρώνουμε χρήματα για την κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων και νοσηλίων και πριν τη συναυλία, (18:30 – 21:00) μαζεύουμε φάρμακα για τα Κοινωνικά Ιατρεία – Φαρμακεία Αγ. Παρασκευής και Βύρωνα. Θέλουμε και εσένα μαζί μας!

 

Exit mobile version