Βρείτε babysitter με ένα κλικ!

Είστε εργαζόμενοι γονείς και ψάχνετε babysitter για το αγγελούδι σας; Αν ναι, τότε σας έχουμε ευχάριστα καθώς το Paramana.eu, η πρώτη ελληνική πλατφόρμα babysitter είναι γεγονός!

Ειδικότερα, το Paramana.eu, είναι ο χώρος όπου οι babysitters μπορούν να δημιουργήσουν το επαγγελματικό τους προφίλ, να καταχωρήσουν συστάσεις και να επικοινωνήσουν, μέσω της φόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων με τους γονείς των οποίων οι αγγελίες τους ενδιαφέρουν. Από την άλλη, οι γονείς μπορούν να καταχωρήσουν αγγελίες για τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν και να αναζητήσουν τον/την κατάλληλο/η συνεργάτη θέτοντας τα κριτήρια αναζήτησης που επιθυμούν.

Η πρωτοποριακή ιδέα ανήκει σε δύο γονείς τεσσάρων παιδιών, τη Νατάσα και τον Ανδρέα Λινό, οι οποίοι διαπίστωσαν μια μέρα που ήθελαν να βγουν και δεν είχαν άνθρωπο να κρατήσει τα παιδιά τους ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε το σύστημα του εξωτερικού όπου οι γονείς με ένα τηλέφωνο βρίσκουν babysitter να κρατήσει τα παιδιά τους.

Σε πρώτη φάση, το Paramana.eu είναι σε έκδοση ΒΕΤΑ προκειμένου να διορθωθούν τυχόν ατέλειες και μικρολάθη. Δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε και να κάνετε τις παρατηρήσεις σας.

Exit mobile version