Βρετανία: Μητέρα βλέπει τις κόρες της σαν Barbie!

Τα ξανθά μαλλιά τους είναι πλούσια και “γεμάτα” λόγω τρέσας, τα λαμπερά φορέματα είναι διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους και το δερματάκι τους είναι ηλιοκαμένο λόγω τεχνητού μαυρίσματος.

Ο λόγος για την 4χρονη Princess Bliss και τη 2χρονη Precious Bell, οι οποίες δεν είναι σαν όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια της ηλικίας τους και αντί να πηγαίνουν σε πάρκα και παιδότοπους για να διασκεδάζουν η μαμά τους προτιμάει να τις πηγαίνει σε ινστιτούτα αισθητικής.

Παρά το γεγονός ότι η μόλις 22 ετών μαμά τους, Sophie-May Dixon, είναι άνεργη έχει καταφέρει να φτιάξει μια γκαρνταρόμπα στα κορίτσια με περισσότερα από 40 φορέματα που κοστίζουν το καθένα πάνω από 63 ευρώ και έχουν ραφτεί ειδικά γι’ αυτές από την καλύτερη μοδίστρα του Έσεξ. Επιπλέον τα κοριτσάκια βάφονται και κάνουν μανικιούρ και πεντικιούρ ενώ η μαμά τους θεωρεί ότι τις μεγαλώνει φυσιολογικά.

«Θέλω οι κόρες μου να δείχνουν παραδοσιακές. Δεν μου αρέσουν τα μοντέρνα πράγματα. Δεν φορούν ποτέ τζιν παντελόνια και δεν τους αγοράζω ποτέ συνηθισμένα ρούχα από τα γνωστά πολυκαταστήματα», δήλωσε στη Daily Mail η …περήφανη μαμά.

Πώς δικαιολογεί όμως η ίδια το γεγονός ότι αντιμετωπίζει περισσότερο τις κόρες τις σαν κούκλες και όχι σαν παιδιά και το γεγονός ότι δεν δουλεύει για να καλύπτει αυτά τα υπέρογκα ποσά;  «Φυσικά και πληρώνω πρώτα τους λογαριασμούς και για τις βασικές μας ανάγκες. Δεν είμαι χαζή. Το τεχνητό μαύρισμα και τα ρούχα έρχονται μετά. Αλλά δεν είμαι σαν τις υπόλοιπες ανύπαντρες μητέρες που δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους. Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν παίρνω ναρκωτικά. Πηγαίνω στο πανεπιστήμιο για να εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά μου που είναι η προτεραιότητά μου. Η ανατροφή της Πριν και της Πρες μπορεί να στοιχίζει ακριβά, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου», λέει η μητέρα.

Πάντως η μαμά τους δεν έχει λατρεία μόνο στα ρούχα αλλά και στα παπούτσια. «Εχω χάσει πλέον το μέτρημα. Έχουν Converse, Uggs και Hunter και δεν τσιγκουνεύομαι να πληρώσω λίγο παραπάνω για να τα στολίσουμε με κρύσταλλα Swarovski. Τα κορίτσια μου είναι σαν τα μωρά της Barbie. Εάν η Barbie ήταν πραγματική, θα ήταν τα παιδιά της ».

Ίσως να αναρωτιέστε τώρα που είναι ο Ken όμως η Sophie δεν ήθελε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον πατέρα των κοριτσιών.

«Το μόνο που θέλω είναι να είναι όμορφες οι κόρες μου, να γυρίζουν κεφάλια για να τις χαζεύουν. Είναι κακό αυτό; Ο κόσμο μπορεί να με επικρίνει αν θέλει, αλλά δεν είναι καθόλου κακό να θες τα παιδιά σου να είναι όμορφα. Δεν μπορείς να κερδίσεις πουθενά. Αν δεν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτά είσαι κακιά μητέρα, αν ενδιαφέρεσαι πολύ είναι πάλι κακιά μητέρα. Τουλάχιστον εγώ μαθαίνω τις κόρες μου να είναι περήφανες για την εμφάνισή τους», απαντά η Sophie στους επικριτές της.

Πηγή: The Daily Mail

Exit mobile version