Χριστουγεννιάτικα Bazaars για καλό σκοπό

Λίγες μόλις μέρες απέμειναν για τα Χριστούγεννα και όλο και περισσότερα bazaars διοργανώνονται. Αν λοιπόν ψάχνετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επισκεφτείτε τα bazaars, αγοράστε δώρα και προσφέρετε σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ενημερωθείτε σωστά και συνεισφέρετε κι εσείς με τον τρόπο σας.

Make a Wish

Από το 1997 έως και σήμερα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ) έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.450 μαγικές Ευχές παιδιών! Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου μας επιτρέπει να εκπληρώνουμε όλα τα αιτήματα που φθάνουν στο γραφείο μας.

Φέτος τα Χριστούγεννα, μπορείτε να στηρίξετε το έργο του κάνοντας μία Ευχή… να βρει τη Δύναμη, τη Χαρά και την Ελπίδα να συνεχίσει να προσπαθεί για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη:

ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ Δεκαεπτά χρόνια συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής”. Με μία συμβολική δωρεά των €2 μπορούμε να αποκτήσουμε το δικό μας αστέρι, & να γράψουμε την Ευχή μας για τα άρρωστα παιδιά. Τόσο απλά, ένα χάρτινο αστέρι “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης που έχει τη δύναμη να φωτίσει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

Παράλληλα μπορούμε να αγοράσουμε τα δώρα μας από το Make – a- Wish, σε κάποιο από τα bazaar που θα λάβουν χώρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα:

Εστία

Για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας επισκεφτείτε το bazaar της ΕΣΤΙΑΣ, 12 μέχρι 23 Δεκεμβρίου από τις 10:00 πμ έως τις 20:00 μμ.

Σ.Νικολακοπούλου 13 Ν. Ψυχικό.

Φλόγα

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών “Φλόγα” με νεοπλασματική ασθένεια διεξάγεται από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του!

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Πιο συγκεκριμένα:

Δείτε εδώ τα χριστουγεννιάτικα Bazaars που διοργανώνει το Χαμόγελο του Παιδιού και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Αγκαλιά

Η Αγκαλιά θα βρίσκεται στο Athens Heart από τις 12 έως τις 29 Δεκεμβρίου με δικό της περίπτερο μαζί με άλλα 11 σωματεία σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εταιρείας Philanthropoli. Μπορείτε να την επισκεφτείτε:

Exit mobile version