Υιοθέτησε τα παιδιά της καλύτερής της φίλης όταν εκείνη έχασε την μάχη με τον καρκίνο

Μια συγκινητική ιστορία κάνει τον γύρω του Διαδικτύου.

Πρόκειται για την Laura Κυίϊϊηο, η οποία έδωσε μα υπόσχεση την επιστήθιά της φίλη Elizabeth Diamond, την οποία όμως ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ερχόταν καιρός να εκπληρώσει. Οι δυο γυναίκες ήταν φίλες από την πέμπτη τάξη του Δημοτικού, όταν η Elizabeth ζήτησε από τη Laura να αναλάβει τα παιδιά της αν ποτέ κάτι της συμβεί. «Είπα αμέσως το ναι» δηλώνει η Laura στο WKBW News.

Ήταν κάτι το οποίο η Elizabeth χρειάστηκε και πάλι να συζητήσει τον Αύγουστο του 2014, όταν διαγνώστηκε στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου του εγκεφάλου στη ηλικία των 40 ετών. Δυστυχώς η Elizabeth έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, και η Laura και ο σύζυγός της Riko αμέσως πήραν αμέσως τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, διπλασιάζοντας το μέγεθος της δικής τους οικογένειας.

«Αποδεχθήκαμε αμέσως την πρόκληση και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» δήλωσε ο Riko. Δικαιολογημένα, η οικογένεια προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά.

Η Elizabeth ήταν συνιδρυτής του Buffalo Wellness Center, ενός μη κερδοσκοπικού κέντρου ολιστικής θεραπευτικής και αφιέρωσε τη ζωή της στο να βοηθάει τους άλλους.

Τώρα, το κέντρο της Elizabeth έχει στήσει έναν διαδικτυακό έρανο για να στηρίξει τη Laura και το σύζυγό της, έχοντας μαζέψει $50.000 μέχρι σήμερα.

 

Exit mobile version