Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για το 2015 (Α’ Μέρος)

Στο τέλος κάθε έτους κάνουμε ένα μίνι απολογισμό: σκεφτόμαστε τι αποκομίσαμε από την χρονιά και προετοιμαζόμαστε για ένα νέο ξεκίνημα.

Δεν θα είναι καλύτερα όμως να είμαστε και λιγάκι προετοιμασμένοι για αυτά που μας επιφυλάσσει η καινούργια χρονιά και να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο 2015;  Ελέγξτε τις σύντομες επισκοπήσεις για όλα τα ζώδια, έτσι όπως τα παρουσιάζει το Astrology.com και μάθετε τι να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή αλλά και στην καριέρα σας!

Κριός

Είστε σαν τα αγωνιστικά άλογα του ιππόδρομου, έτοιμοι να σπάσετε κάθε φραγμούς του τρέχοντος έτους, αγαπητοί Κριοί! Έφτασε επιτέλους η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα απ’ όλες τις οδυνηρές εσωτερικές διεργασίες σας, στις οποίες ήσασταν βουτηγμένοι από το 2012. Έχοντας πλέον αντιμετωπίσει τους πιο σκοτεινούς φόβους σας, τις ανασφάλειες σας καθώς και τις περίπλοκες πλευρές της σεξουαλικότητάς σας, είστε πλέον έτοιμοι για μια πνοή φρέσκου αέρα. Το 2015 ανοίγει νέους ορίζοντες και κάνει την επανασύνδεση με την πνευματική πορεία που είχατε τα προηγούμενα χρόνια αλλά με έναν νέο τρόπο. Αρκετά κολυμπήσατε στο σκοτάδι. Πλέον στα ταξίδια σας θα σας συντροφεύουν νέοι μέντορες και οδηγοί ενώ επανεξετάζετε την φιλοσοφία και την κοσμοθεωρία σας. Έχετε ένα απαιτητικό μάτι πλέον και δεν ανοίγετε εύκολα την πόρτα σας το 2015 σε όσους δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα χάσετε την αθωότητά σας. Αντιθέτως, το παιδιάστικο  πνεύμα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει περισσότερο. Απλώς φέτος παίρνετε πίσω την δύναμη που χάσατε τα προηγούμενα χρόνια και αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς και ελεύθεροι να εκφραστείτε. Η δημιουργικότητα και η εργασία παίρνει τα πάνω της, το δεύτερο εξάμηνο του έτους. 

Ταύρος

Φέτος είστε έτοιμοι να σπάσετε όλα τα σκουριασμένα κλουβιά και να αγκαλιάσετε τους νέους ορίζοντες! Είναι η χρονιά που θα οραματιστείτε ένα καινούργιο μέλλον και θα μπορέσετε να αντικαταστήσετε  οτιδήποτε έχει καταρρεύσει τα τελευταία χρόνια. Είναι επίσης μια καλή χρονιά για να ξαναβρείτε τη δύναμη και τη δημιουργικότητα που χάσατε τα προηγούμενα χρόνια για έναν καινούργιο κύκλο που ξεκινά φέτος τον Αύγουστο. Το σίγουρο είναι ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιτύχετε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία. Η αγάπη και οι απολαύσεις είναι δικά σας σε μεγάλη αφθονία από τα τέλη του καλοκαιριού μέχρι και το 2016, οπότε ζήστε το κάθε δευτερόλεπτο!

Δίδυμοι

Οι κόποι σας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς το 2015. Έχετε αγωνιστεί πολύ και μετά από αρκετά χτυπήματα και μώλωπες αρχίζετε να βαδίζετε στον δρόμο προς την επιτυχία και ανεβαίνετε στο επόμενο επίπεδο. Προχωρήστε και θα δείτε πολλές συνεργασίες να επιτυγχάνουν  το πρώτο εξάμηνο του έτους. Η άλλη γλυκιά είδηση είναι ότι η ζωή δεν είναι μόνο εργασία καθώς δεν θα λείψει και ο ρομαντισμός το 2015. Ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματά σας φέτος είναι το μυαλό σας. Η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι το ταλέντο σε συνδυασμό με τα όνειρα και το μυαλό, σας απογειώνει. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας συνεχίζει να επηρεάζει το ωροσκόπιό σας και να κάνει αλληλεπιδράσεις. Αυτό κάνει τη ζωή πιο παιχνιδιάρική και χαρούμενη με έναν παιδικό ενθουσιασμό γύρω γύρω. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι ο Δίας θα είναι ανάδρομος μέχρι τον Απρίλιο, οπότε μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την άνοιξη για να δείτε τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας να επιτυγχάνονται.

Καρκίνος

Το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα συνεχίζει να ρίχνει τα δυσάρεστα βέλη του και να σας  «αλλάζει» τα φώτα με ακόμα περισσότερες δυσκολίες κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί ή έχουν άλλους γενέθλιους πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.

Έχετε φτάσει στο τελικό στάδιο της εξελικτικής ώθησης με τον εαυτό σας, την καριέρα, την οικογένεια και τις σχέσεις σας και σίγουρα έχει δοκιμαστεί κάθε νεύρο και ευαισθησία σας τα τελευταία  χρόνια. Το σπίτι και η καριέρα εξακολουθούν να σας απασχολούν πολύ. Το σπίτι είναι σίγουρα η καρδιά σας και φέτος είστε αποφασισμένοι να βρείτε ή να κάνετε την κατοικία των ονείρων σας. Αλλαγές θα έχετε αρκετές στον τομέα της δουλειάς ή της οικογένειας και πολλές δυσκολίες κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με τους άλλους. Σε σημαντικούς τομείς μπορούν να έρθουν τα πάνω-κάτω ακόμα και εκεί που δεν το περιμένετε με τίποτα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ψυχικά.

Δεν θα είναι και η ευκολότερη χρονιά για ‘σας το 2015, αλλά ο Δίας μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα συμβάλει για να μην τα βλέπετε όλα μαύρα και θα σας δώσει κάποιες ελπίδες για ανάκαμψη κυρίως στα οικονομικά.

Λέων

Η βασιλική μεταχείριση συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά, Λέοντες! Έχετε ακόμα την ευνοϊκή επίδραση του Δία στο ζώδιό σας το πρώτο εξάμηνο του 2015 οπότε σπρώξτε τα σχέδιά σας. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα δείτε τύχη και αφθονία στο χρηματοοικονομικό τμήμα. Ένα άλλο καλό είναι η μετατόπιση του Κρόνου έξω από το ωροσκόπιό σας με αποτέλεσμα να πάρετε μια μικρή ανάσα σε θέματα ερωτικά, παιδιών, δημιουργικές ασχολίες για να σας δώσει κουράγιο για τα δύσκολα. Αν θέλετε να κάνετε ένα παιδί, αυτή είναι η χρονιά που πρέπει πραγματικά να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια ώστε να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Παρθένος

Το αστέρι σας πραγματικά θα λάμψει το 2015, Παρθένοι! Παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του έτους, αυτή η αναμονή πραγματικά θα σας αποζημιώσει. Ο Δίας μπαίνει το ζώδιό σας, τον Αύγουστο (για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια) και θα σας φέρει όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε προκειμένου να σας δοθούν σε όλους τους τομείς οι ευκαιρίες για να πετύχετε σημαντικούς στόχους.

Νέοι άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας, καινούργιοι φίλοι και σχέσεις, οπότε εάν είστε μόνοι ή μόνες, ένα νέος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα. Ιδιαίτερα θετικό θα είναι και το διάστημα όπου ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από 7-27 Αυγούστου όπου θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί και θα μπορείτε πιο εύκολα να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε.

Exit mobile version