5 σουτιέν για μαμάδες που θηλάζουν

Τα εσώρουχα για τις θηλάζουσες μητέρες σχεδιάζονται με βάση την λειτουργικότητα και όχι τόσο με τη μορφή. Κι ενώ μπορεί όντως να διευκολύνουν τις μανούλες στον θηλασμό, αισθητικά τα σουτιέν αυτά δεν είναι τόσο όμορφα.

Σε όλους τους κανόνες όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Δείτε τα παρακάτω σουτιέν θηλασμού που χαρίζουν στήριξη και στυλ!

Σουτιέν θηλασμού Triumph

 

Σουτιέν Θηλασμού/Εγκυμοσύνης με ελαφριά ενίσχυση και δαντέλα στα πλαϊνά των Cups.

Πολύ μαλακό ύφασμα χωρίς ραφές εσωτερικά στις Cups για να μην ενοχλεί και βαμβακερή επένδυση που επιτυγχάνει εξαιρετικό κράτημα ακόμη και για μεγάλο και βαρύ στήθος.

Αγοράστε το εδώ/€ 34,90

Δαντελένιο σουτιέν Carriwell

Αυτό το σουτιέν θηλασμού με δαντέλα, έχει ειδικά σχεδιαστεί για να σας δίνει άνεση και ευκολία στο θηλασμό και να σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα με το σώμα σας!

Αγοράστε το εδώ/ €34,90

Σουτιέν θηλασμού Triumph Romance

 

Σουτιέν θηλασμού από ποιοτικό ύφασμα και δαντέλα στα τελειώματα. Αγκαλιάζει μαλακά το δέρμα χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες cups χωρίς ραφές.

Υψηλή άνεση χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο ύφασμα που επιτρέπει το δέρμα να αναπνέει. Το Triumph Clip επιτρέπει εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο με ένα χέρι για τον θηλασμό.

Αγοράστε το εδώ/€42,90

Σουτιέν θηλασμού H&M

Μαλακό σουτιέν θηλασμού από οργανικό βαμβάκι με επένδυση χώρο για μαξιλαράκια θηλασμού, δαντέλα γύρω γύρω και ρυθμιζόμενη τιράντα στους ώμους.

Αγοράστε τα εδώ/€19,99

Carriwell σουτιέν θηλασμού

Σουτιέν θηλασμού από μαλακό και ελαστικό ύφασμα με ρυθμιζόμενες τιράντες και αθλητικό δέσιμο για επιπλέον άνεση. Πλένεται στο πλυντήριο.

Αγοράστε το εδώ/€ €23.27

Exit mobile version