52χρονη μητέρα θηλάζει την 6χρονη κόρη της

Μια μητέρα που συνεχίζει να θηλάζει την 6χρονη κόρη της δηλώνει ότι θα την θήλαζε περήφανα ακόμα και στο προαύλιο του σχολείου της, αν φυσικά εκείνη της το ζητήσει.

 

Η 52χρονη Maha Al Musa θηλάζει τακτικά την κόρη της Aminah γιατί πιστεύει ακράδαντα στη δύναμη του μητρικού γάλακτος για το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού.

Η μητέρα φωτογραφήθηκε στην DailyMail με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Η φωτογράφιση έγινε σε ένα πάρκο με την μικρή Aminah να φοράει την σχολική στολή της. Η ίδια η Aminah, δηλώνει: «Μερικές φορές το γάλα έχει γεύση σαν καραμέλα. Έχει διαφορετικές γεύσεις κάθε φορά.»

«Είναι το αγαπημένο μου πράγμα να κάνω όταν δεν είμαι στο σχολείο. Θα έπρεπε να το κάνουν τα περισσότερα παιδιά», συμπληρώνει η ίδια. 

Μπορεί η Aminah να θηλάζει τις περισσότερες φορές πριν πάει για ύπνο, η μητέρα της όμως αναφέρει πώς είναι διατεθειμένη να την θηλάσει όπου και όποτε της το ζητήσει η κόρη της επειδή είναι φυσική επιθυμία. 

Η Aminah λέει ότι απολαμβάνει τον θηλασμό λίγο πριν τον ύπνο τόσο που είναι διατεθειμένη να το συνεχίσει μέχρι να κλείσει τα  8.

Η μητέρα της σε ανάρτηση της στο Facebook λέει: «Αφήστε το παιδί και τη μητέρα να επιλέξει αυτό που είναι καλύτερο για εκείνους.  Αν έχουμε το δικαίωμα της επιλογής τότε είμαστε όλοι ίσοι», καταλήγει.

Exit mobile version