Χρησιμοποιώντας ασπίδες θηλών κατά το θηλασμό

Υπάρχουν κάποιες επίπονες καταστάσεις για την μητέρα όταν τα μωρά δεν μπορούν να πίνουν γάλα σωστά ενώ θηλάζουν. Παρόλο που είναι σημαντικό να επιλύσετε τις αιτίες αυτού του προβλήματος, εν τω μεταξύ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασπίδες θηλή ως εναλλακτική λύση.
Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από τις ασπίδες θηλών όταν θηλάζετε. Θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε πρόσθετα προβλήματα:

Ακολουθήστε τις οδηγίες. Συνήθως οι ασπίδες θηλών έχουν δύο φτερά. Αυτά τα επεκτείνετε όταν συνδέετε την ασπίδα για να δημιουργήσετε ένα κενό γύρω από την περιοχή και να εξασφαλίσετε καλή πρόσφυση.

Χρησιμοποιήστε το σωστό μέγεθος. Αυτό αναφέρεται στη θηλή σας, όχι στο μέγεθος της ένδυσης. Εάν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό, θα μετακινείτε.

Χρησιμοποιήστε σωστή στάση. Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό πρέπει να βρίσκονται στη συνιστώμενη θέση για θηλασμό, όπως θα έκαναν και χωρίς την ασπίδα θηλής.

Κρατήστε τις ασπίδες θηλών καθαρές. Το γάλα μπορεί να γεμίσει με μικρόβια αν δεν είναι καθαρές. Κατά συνέπεια, συνιστούμε να αποστειρώνετε συχνά τις ασπίδες θηλών σας με σαπούνι και νερό.

Exit mobile version