Διάσημες μαμάδες που υποστηρίζουν το δημόσιο θηλασμό

Ο θηλασμός είναι ο φυσικός τρόπος διατροφής των μωρών, ωστόσο ο δημόσιος θηλασμός εξακολουθεί να είναι ταμπού για κάποιους.

Μερικές μητέρες προτιμούν να απομονώνονται καθώς θεωρούν το θηλασμό μια ιδιωτική στιγμή, άλλες πάλι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να θηλάσουν δημόσια. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις διάσημες μαμάδες του Hollywood που δεν δίστασαν να προβούν δημόσια στην πράξη του θηλασμού και άφησαν πίσω τις κριτικές.

Miranda Kerr


Το διάσημο μοντέλο της Victoria Secret, Miranda Kerr δεν δίστασε να αναρτήσει μια φωτογραφία του εαυτού της να θηλάζει φορώντας μια ρόμπα και κόκκινες γόβες με το μήνυμα «Άλλη μια μέρα στο γραφείο xxx».

Pink


Τον Ιούνιο του 2012, λίγο μετά γέννηση της κόρης της Willow, η Pink ενώ έκανε διάλειμμα σε μια φωτογράφιση για το άλμπουμ της ανέβασε μια φωτογραφία με τη λεζάντα: «Ώρα για μεσημεριανό.»

Maggie Gyllenhaal


Η Maggie Gyllenhaal είναι θερμή οπαδός του δημόσιου θηλασμού. Το 2007, οι παπαράτσι τράβηξαν τη φωτογραφία που βλέπετε σε ένα πάρκο της Νέας Υόρκης.

Julie Bowen


Η Αμερικανίδα ηθοποιός Julie Bowen γέννησε δίδυμα το Μάιο του 2009. Ένα χρόνο αργότερα, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Lopez Tonight μίλησε για το θηλασμό και έδειξε αυτή τη φωτογραφία των παιδιών της την ώρα του φαγητού.

Mayim Bialik


Η ηθοποιός Mayim Bialik, γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Blossom τη δεκαετία του 1990 θήλασε τον γιο της Frederick μέχρι το τέταρτο έτος της ηλικίας του.

Nicole “Snooki” Polizzi


Η Snooki θήλαζε κανονικά τον γιο της Lorenzo αλλά λόγω γυρισμάτων η χρήση θήλαστρου ήταν απαραίτητη. Στο Twitter και Instagram έχει δημοσιεύσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες δικές της με το θήλαστρο και χαριτωμένες φωτογραφίες του Lorenzo να πίνει μητρικό γάλα από μπιμπερό.

Doutzen Kroes


Άλλο ένα μοντέλο της Victoria Secret, η Doutzen Kroes δημοσίευσε φωτογραφία της την ώρα που θήλαζε τον γιο της Phyllon Joy Gorre. Η διάσημη μαμά συνόδευσε τη φωτογραφία με το σχόλιο «Εργαζόμενη μαμά. Ταΐζοντας το λατρεμένο μου μωρό!»

Olivia Wilde


Τελευταία υπέρμαχος του δημόσιου θηλασμού είναι η Olivia Wilde, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε να θηλάζει το παιδί της, τον Otis, που είναι σήμερα τεσσάρων μηνών στο περιοδικό Glamour στο τεύχος Σεπτεμβρίου.

«Το να φωτογραφηθώ με τον Otis ήταν τέλειο, καθώς κάθε πορτέτο μου δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς την ιδιότητά μου ως μητέρα. Ο θηλασμός είναι το πιο φυσικό πράγμα. Δεν ξέρω, τώρα νιώθω ότι ο Otis θα είναι εκεί για πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός.

Exit mobile version