Εκπληκτική φωτογραφία γάμου: Νύφη και παράνυφες θηλάζουν όλες μαζί!

Είναι σπάνιο να βλέπει κανείς ομαδική συνεδρία θηλασμού αλλά όταν συμβαίνει είναι ένα πάρα πολύ ωραίο θέαμα.

Παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή, ήθελαν να τη ζήσουν η νύφη μαζί με τις τρεις καλύτερες της φίλες, όταν τις αντίκρισε η Lindsay Palmer δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς παρά να απαθανατίσει τη στιγμή σε μια πολύ ωραία φωτογραφία.

Η Jamie, μαζί με την κουμπάρα της Jami και τις παράνυφες Cheryl και Robin, γέννησαν όλες μαζί μέσα σε ένα χρόνο κι έτσι όπως ετοιμάζονταν για την τελετή, αποφάσισαν να φωτογραφηθούν όλες μαζί σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή για μια μητέρα: την ώρα του θηλασμού. 

«Πριν φορέσουμε όλες τα φορέματά μας για τον γάμο, έπρεπε να θηλάσουμε τα μωρά μας», εξηγεί η Lindsay. «Ήταν ένα υπέροχο χαλαρωτικό πρωινό», προσθέτει η ίδια.

“Γνωρίζοντας πόσο κουραστικοί και φευγαλέοι είναι αυτοί οι πρώτοι μήνες της μητρότητας, είναι πολύ σημαντικό κατά την γνώμη μου, να τους απαθανατίζουμε σε φωτογραφίες», είπε. 

Φυσικά αυτό το πανέμορφο πλάνο των τεσσάρων γυναικών να θηλάζουν μαζί, δεν ήταν η μόνη συγκινητική στιγμή της ημέρας του γάμου της Jamie. Δείτε και τα υπόλοιπα πολύ γλυκά στιγμιότυπα από το πάρτι του γάμου της νύφης και του γαμπρού και του μόλις ενός έτους γιου τους, Easton. 

Προσοχή, όπως λέει η Lindsay, «μην καλέσετε ποτέ αυτόν τον μικρό στον γάμο σας, γιατί θα κλέψει την παράσταση!» 

Exit mobile version