Η ανατρεπτική διαφήμιση θηλασμού που διχάζει!

Μια λαμπερή γυναίκα με άψογο make up, περιποιημένη κόμμωση και μαύρο φόρεμα, κάθεται σε ένα πολυτελές εστιατόριο για δείπνο. Αλλά η μικροσκοπική παρέα της, μας έχει γυρίσει την πλάτη και τα κεφαλάκια!

Η φωτογραφία μιας μαμάς που θηλάζει τα δίδυμα μωρά της, εμφανίζεται σε μια διαφήμιση για λογαριασμό αλυσίδας γυμναστηρίων στην Αυστραλία. Φαίνεται όμως ότι το κοινό για άλλη μια φορά διχάστηκε για το θέμα του μητρικού θηλασμού.

Η φωτογραφία πρωτοδημοσιεύτηκε στην σελίδα του Facebook του γυμναστηρίου και έλαβε διθυραμβικά αλλά και αρνητικά σχόλια, σχεδόν αμέσως. Η εικόνα συνοδεύεται από τη λεζάντα «Τραπέζι για έναν. Δείνο για τρεις #Δεσμεύσου για κάτι! Έχουν καταγραφεί περισσότερα από 19.000 likes και 6000 shares, αλλά τα σχόλια δεν είναι και τόσο ευγενικά! Μια γυναίκα χαρακτήρισε αηδιαστική τη φωτογραφία και μάλιστα ορισμένα μέλη του γυμναστηρίου ακύρωσαν τη συνδρομή τους.

Table for one. Dinner for three. #CommitToSomething

Posted by Equinox on Tuesday, 5 January 2016

«Πόσο φρικτή και γελοία διαφήμιση για ένα γυμναστήριο! Και το σχόλιο “Δεσμεύσου για κάτι!” είναι το λιγότερο κακόγουστο», σχολιάζει μια γυναίκα κάτω από το ποστ στο Facebook. «Είναι από τις χειρότερες διαφημίσει που έχω δει ποτέ. Ντροπή σας!», γράφει χαρακτηριστικά μια άλλη.

Μια μητέρα περιγράφει την εμπειρία της: «Θήλασα την κόρη μου για οχτώ μήνες αλλά με αυτή τη διαφήμιση και τα σχόλια μια θηλάζουσα μητέρα θα αισθανθεί τουλάχιστον άβολα, ειδικά σε ένα εστιατόρια. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο θηλασμός συνδυάζεται με το γυμναστήριο.

Από την πλευρά του εκπρόσωπος του γυμναστηρίου αναφέρει: «Προκαλούμε τα μέλη μας να ξέρουν ποιοι είναι και τι θέλουν. Δεν είναι μόνο για τη φυσική κατάσταση αλλά και τη ζωή!».

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Θεωρείτε κακόγουστη τη διαφήμιση ή πετυχημένη;

Exit mobile version