Η φωτογραφία θηλασμού που πρέπει να δουν όλοι οι μπαμπάδες

Αν ήδη ακολουθείτε την ομάδα Mama Bean στο Facebook, θα ξέρετε ότι κάθε μέρα, αναρτώνται φωτογραφίες θηλασμού αληθινών μαμάδων.

Πίσω από αυτές τις φωτογραφίες λοιπόν, κρύβεται μια μοναδική και αληθινή ιστορία.

Τις προάλλες αναρτήθηκε μια φωτογραφία της μαμάς Μαρίνας, η ιστορία της οποίας συγκινεί πολύ και έχει κατακτήσει τις καρδιές των μελών όλης της ομάδας. Απλά δείτε γιατί και θα καταλάβετε.

Η μαμά Μαρίνα λέει: «Βγάλαμε φωτογραφίες για να γιορτάσουμε τα δύο χρόνια θηλασμού των διδύμων μας. Αφού πάλεψα πολύ με τη χαμηλή παραγωγή γάλακτος, την αγκυλογλωσσία (κοντό χαλινό της γλώσσας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί) και την άρνηση των μωρών μου να θηλάσουν, δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς την υποστήριξη και την αγάπη του υπέροχου συζύγου μου!».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία άλλωστε αποδεικνύει περίτρανα το γνωστό σε όλους μας «Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!».

Αυτά τα λόγια είναι μια απλή αλήθεια που αποδεικνύουν ότι η υποστήριξη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο δύσκολο «ταξίδι» του θηλασμού. Χρειάζεται ευγένεια, ενθάρρυνση, υποστήριξη και πολύ αγάπη, ώστε να τα καταφέρει μια γυναίκα.

Η μαμά Μαρίνα συμπληρώνει: «Ο θηλασμός έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Είμαι τόσο ευτυχής που κατάφερα να θηλάσω και να περιποιηθώ τα μωρά μου!»

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε από την επαγγελματία φωτογράφο Melissa Anthony και πιστεύουμε πώς πρέπει να τη δουν όλοι οι μπαμπάδες!

Exit mobile version