Μοναδικές στιγμές γυναικών που θηλάζουν τα παιδιά τους

Μια φωτογράφος από το Σικάγο, η Ivette Ivens, φωτογραφίσει θηλάζουσες μητέρες με έναν πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.

Η ίδια, που είναι επίσης μητέρα δύο παιδιών, ονόμασε αυτή την συλλογή «Θηλάζω το παιδί μου» για να δείξει ότι ο θηλασμός μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

«Τα παιδιά ξέρουν πότε είναι η ώρα να απεξαρτηθούν από τον θηλασμό. Οι μητέρες το ίδιο. Τους ξένους δεν θα έπρεπε να του αφορά» δηλώνει η φωτογράφος στην ιστοσελίδα «The Huffington Post.»

Εκείνη μάλιστα θήλαζε τον πρώτο την γιο μέχρι την ηλικία των 3 ετών και συνεχίζει να θηλάζει τον μικρότερο ο οποίος είναι 10 μηνών.

Ο φωτογράφος τον εαυτό θηλάζουν μεγαλύτερος γιος της, μέχρι που ήταν άνω των τριών ετών και εξακολουθεί να νοσοκόμες 10-μηνών μωρό της και σήμερα.

Κι ενώ μπορεί τα πλάνα της Ivens με τις μητέρες και τα μωρά τους να φαίνονται μη ρεαλιστικά, η 25χρονη λέει ότι στόχος της δεν είναι να δείξει την πραγματικότητα του θηλασμού αλλά την εσωτερική του αίσθηση. «Ο θηλασμός μπορεί να είναι δυσάρεστος ή και επώδυνος κατά καιρούς αλλά τα εσωτερικά συναισθήματα κάθε μάνας εκείνη τη στιγμή είναι υπέροχα» συμπληρώνει η ίδια. Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες!

 

Exit mobile version