Θηλασμός με … τήβεννο!

Η φωτογραφία μιας μαμάς η οποία θήλαζε το μωρό της φορώντας τήβεννο μετά την αποφοίτηση της, κατάφερε να γίνει viral μέσα σε ελάχιστες ώρες!

Την τρυφερή αυτή φωτογραφία η 24χρονη Jacci Sharkey την ανάρτησε περήφανα στον λογαριασμό της στο Facebook για να ευχαριστήσει τους καθηγητές της στο Πανεπιστημίου Sunshine Coast στο Μπρίσμπεϊν, στο οποίο φοιτούσε ως έγκυος και ως νέα μητέρα τους τελευταίους μήνες.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε «απευθείας σύνδεση» από το Πανεπιστήμιο το απόγευμα της Δευτέρας και από τότε έχει κερδίσει περισσότερα από 195.000 likes στο Facebook και σχεδόν 6.000 shares.

Και τα δύο παιδάκια της Jacci, ο μόλις έξι μηνών Alek αλλά και ο 20 μηνών Ari, γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια των τρεισήμισι χρόνων που σπούδαζε η ίδια στο πανεπιστήμιο.

«Απλώς ήθελα να μοιραστώ τη φωτογραφία από την πρόσφατη αποφοίτησή μου για την οποία είμαι υπερήφανη. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη, διότι με τη στήριξη του πανεπιστημίου μπόρεσα να κάνω δύο μωρά και να καταφέρω να πάρω και πτυχίο. Ευχαριστώ!» έγραψε η Jacci στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της. Προτρέπει επίσης τις νεαρές μαμάδες να συνεχίζουν τις σπουδές τους. «Είναι ένα υπέροχο μήνυμα και ήθελα να το μοιραστώ. Θέλω οι μαμάδες να ξέρουν ότι μπορούν να σπουδάζουν και να είναι μαμάδες. Δεν χρειάζεται να παρατήσουν τίποτα από τα δύο» είπε χαρακτηριστικά.

Η ευτυχισμένη μαμά είναι πλέον πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρήσεων, Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων και Μάρκετινγκ.

Όσον αφορά το μήνυμά της με αποδέκτες εκείνους που θεωρούν τη φωτογραφία πολύ προσωπική, απαντάει αποστομωτικά λέγοντας: “Δεν σκοπεύω να κρύψω κάτι που γίνεται εδώ και αιώνες!”

Να της ζήσουν τα παιδάκια και καλή σταδιοδρομία!


Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Facebook από το Πανεπιστήμιο του Sunshine Coast το απόγευμα της Δευτέρας.

 


Όλη η οικογένεια σύσσωμη!

 

Πηγή: DailyMail.com

Exit mobile version