10 φωτογραφίες που πρέπει να βγάλετε για το λεύκωμα του μωρού

Δεν χρειάζεται να είστε η Anne Geddes για να βγάλετε εκπληκτικές φωτογραφίες του μωρού σας.

Εμπνευστείτε από τις εικόνες που ακολουθούν και βγάλτε τις δικές σας  για το προσωπικό λεύκωμα του μωρού σας.

Δείτε την οικογένειά σας από μια νέα οπτική γωνία

Δεν χρειάζεται να στρογγυλοκαθίσετε όλοι οικογενειακώς και να χαμογελάσετε στην κάμερα για άλλη μια φορά (σίγουρα έχετε αρκετές τέτοιες φωτογραφίες). Αντ’ αυτού ξαπλώστε όλοι σας στο κρεβάτι και απαθανατίστε τις πατούσες μας. Προσοχή μόνο μην «καπελώσετε» τις πατουσίτσες του Βενιαμίν της οικογένειας.

Μια πρωτότυπη λήψη της κοιλιάς

Είναι αυτό που λέμε το πριν και το μετά. Τραβήξτε λοιπόν μία φωτογραφία της κοιλιάς σας σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης και μία αφού γεννήσετε με το μόλις λίγων μηνών μωράκι σας.

Το προφίλ της αγάπης

Το βλέμμα του συζύγου σας καθώς κοιτάζει το μωρό αλλά και ο παράξενος τρόπος που κοιτάει το μωρό τον μπαμπά του αξίζει να απαθανατιστούν σε μερικές μοναδικές φωτογραφίες.

Όνειρα γλυκά

Πριν καν τα μωρά αρχίσουν πραγματικά να χαμογελούν μπορούν και χαμογελούν στον ύπνο τους. Η καρδιά σας θα «λιώσει»!

Στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς

Ξέρετε τι κάνει ένα νεογέννητο μωρό να φαίνεται ακόμα πιο μικρό; Βλέποντας το αγκαλιά με τα γηραιότερα μέλη της οικογένειας.

Στη μπανιέρα

Φυσαλίδες και μωρά! Διπλώστε μια μαλακή κουβερτούλα και τοποθετήστε την στο πίσω μέρος του κεφαλιού του μωρού ώστε να είναι άνετο και ευτυχισμένο. Βέβαια μην περιμένετε να απολαύσει το μπάνιο του με την πρώτη. Δώστε του λίγο χρόνου να εξοικειωθεί με το νερό και να ζεσταθεί και μόλις είναι έτοιμο φωτογραφίστε το!

Με τον Μεγάλο αδερφό/αδερφή

Το να γίνεσαι από τη μια μέρα στην άλλη ο μεγάλος της οικογένειας αποτελεί είδηση για το πρώτο σας παιδάκι. Αιχμαλωτίστε με τον φακό τη στιγμή της συνάντησής τους και αφού βάλετε και τα δυο παιδιά σε ένα ζεστό και ασφαλές μέρος απαθανατίστε τη στιγμή.

Μια αστεία γκριμάτσα

Κλείσιμο του ματιού, τα σάλια να τρέχουν, χασμουρητό! Τα μωρά μπορούν να πάρουν 1001μορφασμούς. Μην διστάσετε να συλλάβετε τουλάχιστον ένα από αυτούς!

Φύγαμε για βόλτα!

Είτε πρόκειται για ένα αγαπημένο παιχνίδι που σπρώχνεται όπως ένα αυτοκίνητο είτε ένα κουκλάκι αγκαλίτσας για τον ύπνο είναι σημαντικό να έχετε μια φωτογραφία του μωρού σας με το λατρεμένο του παιχνίδι.

Αιχμαλωτίστε τις λεπτομέρειες

Αν και ποτέ δεν θα είχατε σκεφτεί να τραβήξετε μια φωτογραφία από το αυτί του συζύγου σας ή τον αφαλό της καλύτερης σας φίλης, όταν πρόκειται για ένα μωρό υπάρχει πάρα πολλή ομορφιά στα μικρά πράγματα και δεν πρέπει να παραμελείτε τις λεπτομέρειες (Αγαπάμε τα κολάζ)!

Exit mobile version