6 κοριτσίστικα δωμάτια για να πάρετε ιδέες

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ροζ χρώμα είναι το ιδανικό για τα κοριτσίστικα δωμάτια.

Είναι όμορφο, γλυκό και γαλήνιο, ό, τι πρέπει δηλαδή για το υπνοδωμάτιο μιας μικρής κυρίας. Δείτε 6 υπέροχα δωμάτια που επιμελήθηκαν επαγγελματίες σχεδιαστές και εμπνευστείτε!

Δωμάτιο σε ροζ και χρυσό χρώμα για μια μικρή πριγκίπισσα

Η εταιρεία Little Crown Interiors, με έδρα την Καλιφόρνια δημιουργήθηκε από τη Naomi Alon και τη Gerri Panebianco. Έχουν διακοσμήσει πολλά παιδικά δωμάτια για διασημότητες συμπεριλαμβανομένων των Laila Ali, Melanie Brown, και J.R. Martinez με τον σχεδιασμό να είναι πέρα για πέρα εκθαμβωτικός σε χρυσό και ροζ χρώμα. «Το χρυσό χρώμα έχει πλέον επιστρέψει και σε συνδυασμό με το ροζ χρώμα το δωμάτιο γίνεται αρμονικό και θηλυκό. Θυμίζει παλιό Χόλογουντ», λέει ενθουσιασμένη η Naomi. Το σκηνικό ολοκληρώνουν τα λουξ έπιπλα, τα κλινοσκεπάσματα από μετάξι στην κούνια και ένας περίτεχνος καθρέφτης που είναι μοναδικός στο είδος του!

Ένα κομψό δωμάτιο

Ένα παιδικό δωμάτιο πρέπει αναμφισβήτητα να είναι κομψό και άνετο, αλλά τόσο πολύ ούτε εμείς δεν το πιστεύαμε! Μπορεί μεν να είναι ο χώρος του μωρού αλλά υπάρχουν τόσες πολλές παιχνιδιάρικες πινελιές που αντανακλούν και το γούστο των νέων γονιών. Το φλοράλ κρεβάτι αναμιγνύεται με σύγχρονες πινελιές και δημιουργείται ένα δωμάτιο με μια ιστορία τόσο μοναδική όσο και οι αναμνήσεις που θα συσταθούν σύντομα. Εμπνευστείτε φτιάξτε ένα παρόμοιο και για το δικό σας το μωρό!

Το παιχνιδιάρικο δωμάτιο της μικρής Ruby

Ω, μα τι χαρά! Ενθουσιαστήκαμε όταν είδαμε το δωμάτιο της μόλις 5 μηνών Ruby! Η μαμά της Ruby είναι η διάσημη και ταλαντούχα γραφίστρια Joy Deangdeelert Cho που έχει το πασίγνωστο blog Οh Joy. Δεν θα μπορούσε λοιπόν το δωμάτιο της μικρής της να μην είναι μες στη καλή χαρά! Η ίδια σχεδιάζει υφάσματα, συσκευασίες και branding για τους πελάτες της. Φανταστείτε λοιπόν με τι ζήλο διακόσμησε το παιδικό δωμάτιο!

Το υπερσύγχρονο δωμάτιο

Ο Donny Deutsch, παρουσιαστής σε πρωινή εκπομπή, προφανώς μιλάει πολύ όχι μόνο στον τηλεοπτικό αέρα αλλά και στο σπίτι. Μετά από πέντε χρόνια ανακαινίσεων, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του στην περιοχή Upper East Side του Μανχάταν, αποκαλύπτοντας ένα γεμάτο φως σπίτι εξοπλίσμένο με άφθονο γυαλί και μοντέρνα έπιπλα. Το πιο λαμπρό μέρος του σπιτιού είναι στον τέταρτο πάτωμα όπου βασιλεύουν οι δυο μικρές κορούλες του. Δείτε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε κάποια διακοσμητικά στοιχεία και στο δικό σας σπίτι.

Το σικ δωμάτιο

Η διάσημη ποπ σταρ Melanie Brown, δεν έχει πλέον μόνο την καριέρα στο μυαλό της και αυτό το παιδικό δωμάτιο το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο! Πριν από τη γέννηση της μικρής Madison, η πρώην Spice Girl και ο σύζυγός της Stephen Belafonte  ζήτησαν από την εταιρεία LA’s Little Crown Interiors να σχεδιάσει ένα ήσυχο καταφύγιο για την μπέμπα τους. Έπιπλα αντίκες σε ασήμι χρώμα, χρώμα δαμασκηνή και παλ μωβ συνθλίβονται με βελούδο και δημιουργούν μια ήρεμη όαση στη μέση της καταιγίδας.

Μονόχρωμο δωμάτιο

Αμμώδεις αποχρώσεις του μπεζ και λευκά διακοσμητικά συνθέτουν το πολύ γοητευτικό αυτό δωμάτιο. Τα χρώματα είναι πολύ ευχάριστα και δεν κουράζουν το μάτι χάρη στα μονοχρωματικά έπιπλα και τα ασορτί διακοσμητικά – ιδανικό και για τα δύο φύλα.

Exit mobile version