Παράξενες βρεφικές κούνιες που εντυπωσιάζουν

Μπορεί οι περισσότεροι γονείς να επιλέγουν τελικά για τα μωρά τους κούνιες παραδοσιακές ή μοντέρνες, λευκές ή ξύλινες, υπάρχουν ωστόσο και μερικές κούνιες που προκαλούν πραγματικά θαυμασμό.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις 10 κούνιες που μας κέντρισαν τον ενδιαφέρον και αν περιμένετε τον πελαργό δεν έχετε παρά να παραγγείλετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο.

Η κούνια με τα σαγόνια του καρχαρία

Η σχεδιάστρια Joseph Reginella πρέπει να έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ καθώς εκείνη είναι που σχεδίασε αυτή την κούνια με τα σαγόνια του καρχαρία. Η κούνια φαίνεται ότι άρεσε και στον μόλις 2 μηνών ανιψιό της αφού δείχνει να απολαμβάνει τον ύπνο του.

Κούνια – κολοκύθα

Η απόλυτη πολυτέλεια για μικρό πρίγκιπα ή πριγκίπισσα σας! Η χειροποίητη κούνια από σίδηρο σε σχέδιο κολοκύθας και αξίας $4,460 έρχεται σε μια ποικιλία φινιρίσματων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια επένδυση!

Η ακριβότερη κούνια του κόσμου

Φτιαγμένη από ατόφιο χρυσάφι 24 καρατίων, η κούνια Dodo Bassinet κοστολογείται στα…12.000.000€. Στην τιμή περιλαμβάνονται φυσικά και η προίκα (στρώμα, σεντονάκια κτλ), αλλά και η χάραξη του ονόματος του μωρού. Ο σχεδιασμός ανήκει στην εταιρεία Baby Suommo.

X-Crib

Όταν ο John Greg Ball περίμενε το πρώτο του μωρό ήθελε μια κούνια που να μην περιορίσει τις κινήσεις του βρέφους και να είναι ασφαλής. Με αυτό κατά νου σχεδίασε την X-Crib με το γύρω γύρω της κούνιας να είναι τύπου φράχτης ώστε το μωρό να είναι ασφαλές.

Vetro Κούνια

Μπορεί η έκδοση να είναι περιορισμένη – μόλις 100 κούνιες – ωστόσο διάσημα ονόματα της διεθνούς showbiz (Beyoncé και Jay Z, Robert Downey Jr) πρόλαβαν και την αγόρασαν για τα μικρά τους για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4.500 δολαρίων.

Η κούνια από χαρτόνι

Για περισσότερα από 75 χρόνια, η κυβέρνηση της Φινλανδίας παρείχε σε όλες τις μέλλουσες μητέρες ένα κουτί μητρότητας γεμάτο με προϊόντα πρώτης ανάγκης για το μωρό και το ίδιο το κουτί προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως παχνί μόλις έρθει το μωρό. Κάπως έτσι μοιάζει!

Η πρακτική κούνια

Μπορεί να κοστίζει $6,440 αλλά αν λάβετε υπόψη τη διάρκεια ζωής της κούνιας Grand Sonno, θα καταλάβετε ότι είναι πολύ πρακτική. Αφού το μωρό μεγαλώσει και δεν θα την έχει μια ανάγκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρεβάτι, η γραφείο ή αποθηκευτικός χώρος αφού περιλαμβάνει και ράφια.

Η κούνια του μικρού πρίγκιπα

Εξημερώστε τον μικρό σας μπόμπιρα σε αυτή την κούνια – ελεφαντάκι.

Κούνια Le Petit Voyage

Σχεδιασμένη στις Φιλιππίνες, η κούνια Le Petit Voyage είναι η ιδανική λύση εάν ο χώρος σας είναι μικρός. 

Η ονειρεμένη κούνια

Η κούνια της εταιρείας Beaneasy, Dream Cot ($1,837), είναι πραγματικά ονειρεμένη. Έρχεται σε μια σειρά από χαρούμενα χρώματα και ο σχεδιασμός της είναι απίστευτα μοντέρνος.

Exit mobile version