Πώς αλλάζει η ζωή του ζευγαριού μετά τον ερχομό ενός παιδιού

Ο ερχομός του παιδιού τις περισσότερες φορές φέρνει νέα δεδομένα στη σχέση ενός ζευγαριού και σαφώς την επηρεάζει.

Δείτε σε αριθμούς πώς αλλάζει η ζωή ενός ζευγαριού μετά το παιδί μέσα από 12 χιουμοριστικές φωτογραφίες.

Θα γίνετε περίπου κατά €241.080 φτωχότεροι


Αυτό είναι περίπου το ποσό που ξοδεύουν οι γονείς για να μεγαλώσουν ένα παιδί μέχρι το 18ο έτος της ηλικίας του. Α και δεν περιλαμβάνει το κολέγιο!

Πάνα… εξ ουρανού


Θα αλλάξετε περίπου 3.796 πάνες για κάθε παιδί που έχετε.

Θα κάνετε λιγότερο σεξ


Μια έρευνα σε γονείς διαπίστωσε ότι το 86% των ζευγαριών κάνουν λιγότερο σεξ από τότε που έγιναν γονείς ενώ το 73% παραδέχεται ότι η σεξουαλική τους ζωή τους έχει πάρει…την κατιούσα!

Ελπίζουμε να σας αρέσει η μπουγάδα


Θα περάσετε πέντε ολόκληρους μήνες της ζωής σας απλώνοντας μπουγάδα από τη στιγμή που θα γεννηθεί το παιδί σας και μέχρι να γίνει 18.Αν πάλι αργήσει να φύγει από το σπίτι τότε… μάλλον την πατήσατε!  

Μάνα η… σοφερίνα!


Θα οδηγήσετε περίπου 125.000 χιλιόμετρα κάνοντας τον σοφέρ μέχρι το παιδί σας να μεγαλώσει και να οδηγεί ο ίδιος.

Θα το ρίξετε στα ξενύχτια!


Θα χάσετε 44 ημέρες ύπνου κατά το πρώτο έτος της ζωής του μωρού. Δεν θα αναφέρουμε καν πόσες ώρες ύπνου θα χάσετε όταν θα πρέπει να το ηρεμήσετε μετά από κάποιο άσχημο όνειρο ή αν αγχώνεστε και ξενυχτάτε περιμένοντας το να επιστρέψει μετά από νυχτερινή έξοδο.

Από άντρας… μπαμπάς!


Το επίπεδο της τεστοστερόνης του άνδρα θα μειωθεί. Μια μελέτη που έγινε σε 400 άνδρες στις Φιλιππίνες διαπίστωσε ότι το επίπεδο της τεστοστερόνης τους μειώθηκε από τότε που έγιναν μπαμπάδες.

Καλωσορίστε τις καμπύλες

Το σώμα σας θα αλλάξει. Έρευνα στην οποία συμμετείχαν περισσότερες  από 7.000 νέες μητέρες διαπίστωσε ότι το 37% απέκτησε μεγαλύτερους γλουτούς, σχεδόν οι μισές δήλωσαν ότι τα στήθη τους άλλαξαν και το 87% παραδέχτηκε ότι η κοιλιά τους δεν επανήλθε ποτέ.

Ζωή χωρίς TV!


Να και κάτι καλό λοιπόν! Θα παρακολουθήσετε 6.570 λιγότερες ώρες τηλεόραση συγκριτικά με την περίοδο πριν γίνετε γονείς.

Περισσότερη δουλειά – λιγότερη καριέρα!


Θα δουλεύετε επίσης 1.404 λιγότερες ώρες συγκριτικά με την περίοδο που δεν είχατε παιδιά. Αυτό βέβαια δεν θα ήταν απαραίτητα κακό! Στην πραγματικότητα όμως θα δουλεύετε πολύ περισσότερο χωρίς όμως να φαίνεται.

Πείτε αντίο στον ελεύθερο χρόνο!


Το παιδάκι σας θα απαιτεί την προσοχή σας περίπου 210 φορές την ημέρα, ή 76.650 φορές το χρόνο.

Και όλα αυτά θα σας κάνουν ευτυχισμένους!


Αλλά παρόλ’ αυτά θα είστε δύο ευτυχισμένοι γονείς! Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pew Research τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας για τους γονείς.

Exit mobile version