5 τρόποι να αξιοποιήσετε τα έργα τέχνης των παιδιών σας

Είναι ένα δίλημμα που απασχολεί όλους τους γονείς: τι να κάνουν με όλα  αυτά τα αριστουργήματα ζωγραφικής που δημιουργούν τα παιδιά;

Σε ένα σπίτι δεν μπορούν όλες οι ζωγραφιές να κρεμαστούν αλλά ούτε και στα σκουπίδια πάει η καρδιά να καταλήξουν! Εδώ είναι πέντε τρόποι να αξιοποιήσετε τα έργα τέχνης των παιδιών σας!

Ένα κάδρο με τα έργα τέχνης των παιδιών μαζί με τα πορτρέτα τους δίνει μια προσωπική πινελιά στον χώρο σας. 

Για να κάνετε τον χώρο πιο βιομηχανικό, κρεμάστε ένα οριζόντιο σύρμα και με ένα κλιπάκι περάστε τις ζωγραφιές των παιδιών (δεν έχει σημασία το σχήμα και το μέγεθός τους.)

Φτιάξτε τη δική σας γκαλερί. Οι ζωγραφιές που είναι σε έντονα χρώματα είναι ιδανικές για τον τοίχο μετατρέποντας το παιδικό δωμάτιο σε γκαλερί τέχνης από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι.

Τα παιδιά θα είναι πολύ ευχαριστημένα αν γευματίζουν κάθε φορά με το δικό τους προσωπικό σουπλά. Μπορείτε να τα κάνετε μόνοι στο σπίτι με χαρτόνι ή να τα πλαστικοποιήσετε σε ένα βιβλιοπωλείο. 

Τέλος, υπάρχουν πολλά ελληνικά καταστήματα που μπορούν να αποτυπώσουν τις παιδικές ζωγραφιές σε κούπες, μπλούζες ή ακόμα και σε καμβά. Ένα από αυτά είναι Canvas print.

Exit mobile version