7 τέλειες ιδέες για πάρτι με θέμα το «Παγωτό»

Αυτές οι 7 αξιολάτρευτες ιδέες για πάρτι με θέμα το “Παγωτό” θα κάνουν τα γενέθλια του παιδιού σας μια γλυκιά ημέρα που θα θυμάστε για πάντα.

 

1. Βάλτε χρώματα παντού

Κάθε μεγάλο πάρτι έχει απίθανη διακόσμηση. Αυτά τα μίνι μπαλόνια σε σχέδιο χωνάκι παγωτού μπορεί να στολίσουν αρκετές μεριές στο σπίτι και στον κήπο.

2. Say Cheese… or Ice Cream

“Αιχμαλωτίστε” τα παιδικά χαμόγελα κάτω από αυτούς τους υπέροχους χάρτινους κώνους. Είναι τόσο απλό και μπορείτε να τους κρεμάσετε κοντά στην είσοδο του σπιτιού.

3. Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα

Διοργανώνεται το πάρτι των παιδιών σας σε water park ή σε πισίνα; Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας φουσκωτά παιχνίδια με σχέδιο “χωνάκι παγωτό”. Πραγματικά θα δείχνουν λαχταριστά!

4. Ένα κερασάκι στην… κορυφή

Μην περιορίσετε το θέμα του πάρτι στο φαγητό και στη διακόσμηση. Ζητήστε από τους μικρούς καλεσμένους να έρθουν φορώντας μία στολή που να παραπέμπει σε παγωτό για να συμμετέχουν σε αυτοσχέδιο διαγωνισμό.

5. Μπουφές παγωτού

Φτιάξτε ένα μικρό μπουφέ με διάφορα toppings για παγωτό. Θα μπορούσατε να βάλετε μπολάκια με σταγόνες λευκής και μαύρης σοκολάτας, χρωματιστή τρούφα, κομματάκια από διάφορες κομπόστες, σιρόπια καραμέλας, φράουλας και ό,τι τραβά η όρεξη των μικρών φίλων…

6. Πάρε μία μπάλα

Φτιάξτε ένα επίσης μικρό μπουφέ, εύκολα προσβάσιμο για τα παιδάκι, με διάφορε γεύσεις παγωτού.

7. Σάντουιτς παγωτού με ντόνατ

Υπέροχο, φανταστικό, τέλειο που θα “ξεσηκώσουν” παιδικούς και μη ουρανίσκους! Ανοίξτε ένα ντόνατ στη μέση και βάλτε μια μπάλα παγωτό. Έτοιμο το σάντουιτς.

Exit mobile version