Novakids: Χαρούμενα παιδιά, ξέγνοιαστοι γονείς με τη νέα παιδική ζώνη της Nova

Η καθημερινότητα μιας μαμάς με το παιδί της στο σπίτι είναι γεμάτη όμορφες στιγμές αλλά είναι επίσης και αρκετά απαιτητική.

 

Εκτός από τις απαραίτητες δουλειές που πρέπει να κάνει μια μαμά, έχοντας συχνά παραπάνω από ένα παιδιά να φροντίσει, έχει σαν μέλημα της να βρει ποιοτικά και εκπαιδευτικά μέσα να τα ψυχαγωγήσει. Ο χρόνος που περνούν τα παιδιά για να ψυχαγωγηθούν είναι πολύ σημαντικό να είναι ποιοτικός καθώς διαμορφώνει μεγάλο μέρος του χαρακτήρα τους και της συμπεριφοράς τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η 31χρονη Αναστασία, μαμά ενός τρίχρονου αγοριού και μιας εξάχρονης κόρης η οποία ψάχνει καθημερινά νέους τρόπους να ψυχαγωγεί με εκπαιδευτικό τρόπο τα παιδιά της. Παιδότοποι και παιχνίδια στο σπίτι είναι μέσα στο πρόγραμμα της οικογένειας ενώ αγαπημένη ώρα των παιδιών είναι όταν συντονίζονται στη νέα παιδική ζώνη του Novalifε για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (0-5 & 5-10). «Αυτό που κάνει το πρόγραμμα της Nova για παιδιά να ξεχωρίζει είναι ότι αυτά παρακολουθούν απλές διασκεδαστικές ιστορίες με ήρωες που περνούν πολύ σημαντικά μηνύματα και θετικές αξίες. Παρακολουθώντας το πρόγραμμα μαζί με τα παιδιά μου και κυρίως με τον γιο μου που δεν πηγαίνει ακόμη στο σχολείο διαπίστωσα με έκπληξη ότι αυτός μιμείται τις θετικές συμπεριφορές των ηρώων. Μιας και ξυπνάει αρκετά νωρίς το πρωί ακόμη και τα σαββατοκύριακα παρακολουθεί με μεγάλο ενθουσιασμό το «Caillou – O Μπόμπιρας», που ξεκινάει στις 7:30, με τις περιπέτειες ενός παιδιού κοντά στην ηλικία του. Από την άλλη η κόρη μου δε χάνει επεισόδιο από το «Σαμπρίνα – Η μικρή μάγισσα» που προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στις 9:00. Τα χέρια μού έχουν λύσει και οι πολλές δυνατότητες που παρέχουν οι υπηρεσίες της Nova καθώς μπορώ ανά πάσα στιγμή να πατήσω pause και να διακόψω το πρόγραμμα για να το συνεχίσω λίγο αργότερα ή να γράψω το επεισόδιο για να μην το χάσουν τα παιδιά σε περίπτωση που είμαστε εκτός σπιτιού».

Ευχάριστη έκπληξη για τους γονείς είναι ότι η ζώνη «novakids» του Novalifε για τους μικρούς φίλους της Nova έχει ειδικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα! Για την περίοδο των γιορτών (17/12 – 08/01) τις καθημερινές το πρόγραμμα παρατείνεται έως τις 09:30.

Επιπλέον, η ζώνη «novakids» με το πλούσιο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο που προβάλλει, εντάσσει στο πρόγραμμά της και προβολές αγαπημένων παιδικών θεατρικών παραστάσεων για όλα τα παιδιά στις γιορτινές μέρες!

Αναλυτικά:

Ημέρα των Χριστουγέννων: Χάνσελ και Γκρέτελ: Tο Μυστικό του Σοκολατόδεντρου

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Το Σπάταλο Tερατάκι

Ημέρα της Πρωτοχρονιάς: Η Μάγια στην Ονειροχώρα

Exit mobile version