Πώς είναι η Κριαρίνα μαμά;

Στην αστρολογία δεν υπάρχει «καλή» και «κακή» μητέρα.

Αν όμως προσπαθείτε να ψυχολογήσετε καλύτερα τη δική σας μαμά, να δείτε πόσο «μέσα» πέφτει το ζώδιο σας όσον αφορά τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε εσείς τη μητρότητα ή να προβλέψετε τι είδους μητέρα θα γίνετε, το ζώδιο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσετε  τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σας. Ξεκινάμε λοιπόν από την αρχηγό του ζωδιακού κύκλου που δεν είναι άλλη από την Κριαρίνα!

Η γυναίκα Κριός έχει μια ζωή γεμάτη. Αν λοιπόν περιμένει κανείς ότι με το που θα γίνει μητέρα θα βάλει στην άκρη τον εαυτό της και θα αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της, μάλλον θα περιμένει για πολύ. Κι αυτό επειδή η γυναίκα Κριός ναι μεν κάνει τις απαιτούμενες θυσίες για τα παιδιά της, συνεχίζει όμως να παραμένει δραστήρια επαγγελματικά συνδυάζοντας την εργασία με τη μητρότητα.

Είτε έχει ένα παιδί είτε δώδεκα τα μεγαλώνει έτσι ώστε να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και να είναι ανεξάρτητα από μικρά.

Έχει πολλή ενέργεια και παθιάζεται με τα ενδιαφέροντά της. Τα παιδιά της εμπνέονται από εκείνη και τη βρίσκουν θαρραλέα και ένα θαυμάσιο παράδειγμα προς μίμηση (εκτός από κάποιες φορές που τη θεωρούν…αναίσθητη). Είναι επίσης η καλύτερη φίλη των παιδιών της κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας, χτίζοντας έτσι γερές βάσεις και για το μέλλον.

Αυτό που πρέπει να προσέξει η μαμά Κριός είναι ότι επειδή χάνει εύκολα τη ψυχραιμία της εξαιτίας της φλογερής της φύσης και της παρορμητικότητας της, κάποιες φορές ξεσπάει άδικα στα παιδιά της και επιτίθεται προφορικά. Ναι, το μυαλό της Κριαρίνας είναι γρήγορο και η γλώσσα της ακόμη πιο γρήγορα, έτσι μερικές φορές μπορεί να πει κάποια πράγματα στα παιδιά της για τα οποία αργότερα μετανιώνει.

Όταν είναι τσαντισμένη το γνωρίζουν όλοι, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να το κρύψει! Από τη μια λοιπόν είναι καλό τα παιδιά να ξέρουν ότι οι άνθρωποι έχουν τα όρια τους και ότι ακόμα και η μαμά μπορεί να θυμώσει, από την άλλη όμως μήπως τρομάζουν; Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα βάζει συνέχεια με τα παιδιά της. Αντιθέτως, δεδομένου του ισχυρού προστατευτικού της ενστίκτου μπορεί εύκολα να τα βάλει με έναν τρελό οδηγό καθ’ οδόν για το σχολείο ή με το δάσκαλο για εκείνη την άδικη (κατά τη γνώμη της) παρατήρηση που στεναχώρησε πολύ τον μικρό. Καλό είναι λοιπόν να μάθει να διαχειρίζεται την φλογερή της ιδιοσυγκρασία. Λίγη περισσότερη επιμονή με τον εαυτό της και με τα παιδιά είναι αυτό που λείπει!

Έχει ενεργό τρόπο ζωής και δεν βαριέται ποτέ με τα παιδιά της να πηγαίνει για πεζοπορία ή σε ένα αγώνα βόλεϊ ή ακόμα και ποδόσφαιρο στο πάρκο αλλά φροντίστε να κρατάτε ήπιους τόνους γιατί η μαμά Κριός είναι τόσο ανταγωνιστική που καμιά φορά ξεχνάει ότι … παίζει με τα παιδιά της. Από την άλλη πλευρά είναι ο μεγαλύτερος τους υποστηρικτής τους και το ξέρουν. Είναι εκείνη που κάνει πάντα πολλές επευφημίες για έναν καλό βαθμό και τα παρηγορεί με μια αγκαλιά όταν κάτι πάει στραβά.  

Τα παιδιά εκτιμούν πάντα την ειλικρίνεια της (ακόμα και κι αν όσα λέει δεν είναι πάντα υπέρ τους) και την νεανική ενέργεια που έχει ακόμα κι όταν μεγαλώσει.

Αυτό που συμβουλεύουμε τις μανούλες που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού είναι να εκδηλώνουν περισσότερο την τρυφερότητα που έχουν μέσα τους. Θα πρέπει να ξέρετε ότι τα παιδιά χρειάζονται και τη συναισθηματική υποστήριξη σας εκτός από τη δυναμική ενέργεια.  

Διάσημες μανούλες Κριαρίνες: Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Sarah Jessica Parker, Sarah Michelle Gellar, Kourtney Kardashian, Kate Hudson, Mariah Carey, Celine Dion, Victoria Beckham, Kourtney Kardashian, Kate Gosselin

Exit mobile version