Ταξίδι στη Disneyland: 15 συμβουλές από μαμάδες

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να επισκεφτεί κανείς την Disneyland όταν όμως το ταξίδι αυτό θα το κάνει μια μαμά με τα παιδιά της τις καλύτερες συμβουλές θα τις πάρει από κάποια άλλη μαμά που έχει ήδη κάνει το ταξίδι.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι επιλέξατε τον πιο μαγικό και ονειρεμένο προορισμό με το οποίο θα ξετρελαθείτε τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας.

Φορέστε αθλητικά παπούτσια

Μπορεί οι σαγιονάρες ή οι πλατφόρμες να είναι δελεαστικά παπούτσια αλλά όταν πρόκειται για την Disney World, βασιλιάς των παπουτσιών είναι τα αθλητικά. Πάρτε μαζί μπόλικα ζευγάρια.

Ψωνίστε προηγουμένως Disney δωράκια

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, αγοράστε από πριν σε κάποιο τοπικό κατάστημα τις Disney φιγούρες (που στάνταρ θα θέλουν τα παιδιά σας) ή στείλτε τα στο ξενοδοχείο πριν την άφιξή σας. Θα κάνετε οικονομία και τα παιδιά σας θα αποκτήσουν τα πολυπόθητα σουβενίρ τους!

Φέρτε μαζί σας σνακς

Ο κόσμος της Disney επιτρέπει στους επισκέπτες να φέρουν τρόφιμα και ποτά μαζί τους. Έχετε λοιπόν απόθεμα πάνω σας για να μην βρεθείτε απροετοίμαστη όταν το παιδί σας  «καταρρεύσει» και σας ζητάει επίμονα κάτι να φάει.

Σημειώστε που παρκάρατε

Αυτό είναι σοβαρό. Ο ενθουσιασμός σας τη στιγμή που θα φτάσετε θα είναι τόσο μεγάλος που είναι πολύ πιθανόν να ξεχάσετε που παρκάρατε. Τραβήξτε μια φωτογραφία της τοποθεσίας με το κινητό σας τηλέφωνο για να είστε σε ετοιμότητα. 

Κατεβάστε το app “My Disney Experience”

Όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε θα είναι στα χέρια σας.

Μην διστάσετε να ζητήσετε νερό με παγάκια

Αφήστε το εμφιαλωμένο νερό στο ξενοδοχείο σας (είναι βαρύ για να το κουβαλάτε) και απλά ζητήστε ένα ποτήρι παγωμένο νερό όπου κι αν κάτσετε. Θα σας το δώσουν απλόχερα. 

Πηγαίνετε εκεί νωρίς

Τι πειράζει αν θα είστε από τους πρώτους που θα φτάσουν; Όχι μόνο θα παρακολουθήσετε την τελετή έναρξης αλλά θα γλιτώσετε και την ουρά στην είσοδο!

Κάντε κράτηση στο φαγητό

Θα είναι εκπληκτικό αν καταφέρετε να βρείτε μια θέση να κάτσετε, να φάτε το φαγητό σας και να δροσιστείτε . Τα περισσότερα εστιατόρια στα πάρκα είναι πλήρως δεσμευμένα και συνήθως δεν μπορείτε καν να μπείτε.

Μην περιμένετε στην ουρά για τις πριγκίπισσες

Αν λατρεύετε τις πριγκίπισσες κάντε στον εαυτό σας την χάρη να κλείσετε ένα πρωινό στο Cinderella’s Royal Table στο Μαγικό Βασίλειο ή το μεσημεριανό σας γεύμα στο Akershus Royal Banquet Hall στο Epcot με τις πριγκίπισσες. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στις ουρές για μια φωτογραφία. Είναι ακριβό αλλά αξίζει τον κόπο. 

Αν δεν έχετε μαζί σας καρότσι, νοικιάστε ένα

Αν έχετε φέρει μαζί σας ένα καροτσάκι, σκεφτείτε να νοικιάσετε ένα από το Baby’s Best Friend. Τα οφέλη είναι τριπλά: θα σας σώσει έναν τόνο χρήματα, σας το παραδίδουν απευθείας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας και δεν χρειάζεται να το αφήσετε στο πάρκο (να πάτε έξω από το πάρκο και πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με ένα εξαντλημένο παιδί δεν είναι το ιδανικό σενάριο).

Δώστε στο παιδί σας μια δωροκάρτα

Πριν πάτε μέσα δώστε στο παιδάκι σας μια δωροκάρτα. Εσείς αποφασίζετε το ποσό που θα έχει μέσα και καλό είναι να το εξηγήσετε και στο παιδί: ό,τι μπορεί δηλαδή να αγοράσει ό,τι θέλει μέχρι να εξαντληθεί η κάρτα. Αυτό θα σας βοηθήσει προκειμένου να αποφευχθούν οι γκρίνιες και να θέλουν να παιδιά να αγοράσουν ό,τι βλέπουν. 

Φέρτε μαζί ένα βιβλίο για αυτόγραφα και μαρκαδοράκι

Μπορείτε βέβαια να το αγοράσετε κι εκεί αλλά να ξέρετε ότι κοστίζει. Είναι μια πολύ ωραία ανάμνηση πάντως.

Μην ξεχάσετε το κάλυμμα βροχής για το καρότσι

Αν δεν έχετε ένα ή εάν ενοικιάσετε τελικά ένα καροτσάκι, σίγουρα θα βρείτε εκεί ένα οικονομικό κάλυμμα βροχής. Αν έχετε, απλά μη ξεχάσετε να το φέρετε μαζί σας.

Πάρτε έναν υπνάκο

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τα πάρκα αργά το απόγευμα για μια ώρα ή δύο. Τα παιδιά σίγουρα θα είναι πολύ κουρασμένα και ένας υπνάκος θα δώσει ενέργεια σε όλους.

Διαλέξτε 1 παρέλαση

Εκτός κι αν πραγματικά, πραγματικά σας αρέσουν οι παρελάσεις χρειάζεται να παρακολουθήσετε όλες τις παρελάσεις. Αν πάντως δείτε μία, δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε και δεύτερη.

 

Πηγή: popsugar.com

Exit mobile version