Τατουάζ: 12 ιδέες για γονείς

Όταν ένα μωρό έρχεται στον κόσμο, η ζωή των γονιών αλλάζει ολοκληρωτικά και για πάντα. Κάποιοι γονείς αποφασίζουν να τιμήσουν αυτόν τον ερχομό με ένα τατουάζ για το μικρό τους αγγελούδι.

Από ονόματα και ημερομηνίες μέχρι ζωάκια και φράσεις, πολλά είναι αυτά που έχουμε δει «χαραγμένα» στα σώματα των γονιών. Είτε είστε νέα μαμά είτε βετεράνος στο παιχνίδι της μητρότητας, οι παρακάτω 12 ιδέες θα σας εμπνεύσουν για εκείνο το τατουάζ που σκέφτεστε καιρό να κάνετε.

Ονόματα

Απλό και …απλό!

Λατινικοί αριθμοί

Ένας τρόπος να αναδείξετε μερικές από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας – τα γενέθλια των παιδιών σας.

Δαχτυλικά αποτυπώματα και πατουσίτσες

 

Προτού αποτυπώσετε τα ίχνη από τα δάχτυλα και τις πατουσίτσες του μωρού σας στο λεύκωμά του, επισκεφτείτε έναν καλλιτέχνη τατουάζ.

Δαχτυλικό αποτύπωμα

Αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε με ένα αποτύπωμα χεριού, μια ωραία ιδέα είναι τα δύο δαχτυλικά αποτυπώματα σε σχήμα καρδιάς.

Καρδιακοί παλμοί

Από τη στιγμή που θα ακούσετε τον χτύπο της καρδιάς του μωρού σας στο πρώτο υπερηχογράφημα, θα είναι κάτι που θα θέλετε να θυμάστε για πάντα.

Ζώδιο

Απλά σύμβολα που όμως «φωτογραφίζουν» την προσωπικότητα των παιδιών σας.

Πορτραίτο

Έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι για πάντα μικρά, ή μήπως θα είναι;

Μια γλυκιά φράση

Μια όμορφη φράση με την οποία θέλετε να δείξετε την αγάπη σας στο μικρό σας.

Τουβλάκια

Είναι από τα πρώτα και πολύ αγαπημένα παιχνίδια όλων των παιδιών. Αυτός ο  μπαμπάς βρήκε έναν πολύ χαριτωμένο και δημιουργικό τρόπο να διευκρινίσει το όνομα της κορούλας του.

Οικογενειακό πορτραίτο

Η οικογένειά σας μπορεί να εκπροσωπηθεί με εκατομμύρια τρόπους, όπως με αυτό το οικογενειακό τατουάζ της οικογένειας ελεφάντων!

Σύμβολο αιωνιότητας

Με ονόματα ή χωρίς, αναδείξτε την άπειρη αγάπη που έχετε για τα μικρά σας.

Παιδική ζωγραφιά

Για να μην χάσετε ποτέ τα αριστουργήματα του μικρού σας Πικάσο.

Exit mobile version