The Christmas Factory ή αλλιώς μένουμε πάντα παιδιά!

Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει για 3η χρονιά στο Γκάζι…

Σκανταλιάρικα καλικατζαράκια και όμορφα ξωτικά έχουν λάβει θέση στην Τεχνόπολη και σας περιμένουν με τα μικρά τους θαυματουργά ραβδάκια, ο θρόνος του Άη Βασίλη είναι ζεστός για να τον υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ο σάκος του έχει ήδη γεμίσει με χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων. Τα πρώτα φαναράκια ευχών αγάπης αφέθηκαν ψηλά και φώτισαν τον αττικό ουρανό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, όσο το καρουζέλ, η ρόδα και το τρενάκι διηγούνταν το δικό τους χριστουγεννιάτικο παραμύθι σε όποιον ακολούθησε τη διαδρομή τους…

Αν τα παραπάνω ακούγονται ως η αρχή ενός γλυκού παραμυθιού, μάθε πως είναι αληθινό και μπορείς να το ζήσεις στο The Christmas Factory στο Γκάζι, στο χώρο της Τεχνόπολης, που για 3η συνεχή χρονιά μας μυεί στην μαγεία των Χριστουγέννων. Μικροί και μεγάλοι έχουν έναν ισχυρό λόγο να το επισκεφτούν πέρα από το κλίμα των ημερών. Τα παιδιά αισθάνονται πιο κοντά από ποτέ στο χριστουγεννιάτικο πλανήτη της φαντασίας τους και οι… πιο μεγάλοι γινόμαστε και πάλι παιδιά (το καλύτερο δηλαδή «χάπι ανανέωσης»)!

Για όσους δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ το The Christmas Factory, είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και θα παραμείνει ενεργό έως τις 6 Ιανουαρίου. Στο τεράστιο χώρο του μαγικού εργοστασίου φιλοξενείται στην ουσία ένα μικρό χωριό με παιχνίδια, εργαστήρια (που παρέχονται δωρεάν) και άπειρα θεματικά εορταστικά events.

Δεκατέσσερα  παιχνίδια (ρόδα, συγκκρουόμενα, καρουζέλ κ.α), παγοδρόμιο, μια γλυκιά αγορά με άπειρες λιχουδιές, ένα toy factory, ο θρόνος του Αγίου Βασίλη αλλά και ο χώρος των ευχών είναι μια μικρή γεύση. Ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα θα γευτείτε στο The Christmas Factory καθώς κι όλες οι απαραίτητες πληροφορίες. Και μην ξεχνάτε: Η μαγεία είναι στο χέρι μας!

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα του Christmas Factory στο Greekguide.com

Exit mobile version