Χαρούμενα παιδιά και γονείς όλο το καλοκαίρι με ασφαλή, εκπαιδευτικά προγράμματα

Την συζήτηση μιας παρέας γονιών στην παραλία μονοπωλούσε ο τρόπος με τον οποίο απασχολούνται τα παιδιά τους από τη στιγμή που τελείωσαν τα σχολεία.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι η αγαπημένη ενασχόληση των παιδιών τους είναι τα παιδικά προγράμματα στην τηλεόραση. Όλοι είχαν να πουν για τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού τους για τον οποίο ξυπνάει κάθε πρωί ζητώντας να δει νέο επεισόδιο ενώ το ότι ζητούν να δουν το ίδιο πρόγραμμα ξανά και ξανά είναι δεδομένο. Μέσα στο χαλαρό κλίμα της κουβέντας, μια μητέρα εξέφρασε το άγχος που έχει συχνά για το περιεχόμενο των παιδικών που βλέπει ο γιος της αλλά και για το γεγονός ότι «βομβαρδίζεται» συνεχώς από διαφημίσεις ζητώντας της κάθε μέρα και ένα διαφορετικό προϊόν.

Όλοι μας, ως γονείς έχουμε βιώσει μια παρόμοια κατάσταση και σίγουρα είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις από την αρχή ως το τέλος το πρόγραμμα με το παιδί σου και μάλιστα κάθε μέρα. Τα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα όταν αυτό πηγαίνει στον παππού και την γιαγιά, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, όπου έχεις ακόμη μικρότερο έλεγχο της κατάστασης και των ερεθισμάτων που αυτό λαμβάνει από την τηλεόραση.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα για τους χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης όταν τα παιδικά προγράμματα, είτε είναι ταινίες είτε επεισόδια παιδικών δεν διακόπτονται από διαφημίσεις. Έτσι το θέαμα για τα παιδιά καθίσταται πιο ελεγχόμενο και ασφαλές και οι γονείς είναι πιο σίγουροι για την ψυχαγωγία των μικρών τους. Επιπλέον, υπάρχουν υπηρεσίες, όπως το Nova On Demand και το Nova GO, για να μπορούν τα παιδιά να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους παιδικό όποτε και όσες φορές θέλουν εντός ή εκτός σπιτιού. Έτσι δεν έχουμε το άγχος του τι θα δει όταν πάει, για παράδειγμα, σε κάποιο άλλο σπίτι καθώς μπορεί να δει με ασφάλεια το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θέλει μέσω tablet ή κινητού.

Έτσι, όλο το καλοκαίρι τα παιδιά ψυχαγωγούνται με εκπαιδευτικό και ασφαλή τρόπο απολαμβάνοντας τους αγαπημένους τους ήρωες. Με το Kids Summer Camp στη Nova, που είναι αποκλειστικά σε Nova On Demand & Nova GO, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν όλο το καλοκαίρι τους αγαπημένους τους ήρωες σε συναρπαστικές μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες (The nut job, Tarzan, Astro boy, Garfield’s fun fest, Yellowbird κ.α) και σειρές, παντού και όσες φορές θέλουν. Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα και μεταγλωτισμένα τα επεισόδια των παιδικών σειρών «Ο μικρός Νικόλας – Season I & II» και Bo on the go.

Exit mobile version