Το 12χρονο κορίτσι με την απίστευτη ευλυγισία – Οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά

Η περίπτωση της Λίμπερτι Μπάρος κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες

Όσοι μαθαίνουν για πρώτη φορά την ιστορία της Λίμπερτι Μπάρος, αμέσως στο μυαλό τους έρχεται η παιδική ταινία, «Οι Απίθανοι». Και όχι άδικα, αφού το 12χρονο κορίτσι με την απίστευτη ευλυγισία, θυμίζει την… «Ελαστίνα», εξ’ ου και το παρατσούκλι που της έχουν αποδώσει.

Και είναι αυτή η απίθανη ευλυγισία της που την έχει κάνει διάσημη και τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο ασχολείται μαζί της. Η Λίμπερτι Μπάρος μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα με το κορμί της. Και να φανταστεί κανείς πως μόλις  πριν από δύο χρόνια, η μικρούλα δυσκολευόταν με τη γυμναστική και ήταν πολύ απογοητευμένη με τον εαυτό της που δεν μπορούσε να κάνει ούτε ρόδα.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν μια μέρα είδε το βιντεοκλίπ της Ριάνα για το τραγούδι «Umbrella» και προσπάθησε να μιμηθεί τις κινήσεις της. Ξαφνικά, διαπίστωσε ότι ήταν πολύ ευλύγιστη και μπορούσε να κάνει γέφυρα προς τα πίσω με μεγάλη ευκολία.

Από τότε, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με ένα τσίρκο νέων ενώ έχει επισκεφθεί την Ταϊλάνδη, την Μαλαισία, την Πορτογαλία και το Χόλιγουντ, επιδεικνύοντας τις γυμναστικές της ικανότητες και την ευλυγισία της.

Οι γονείς της αρχικά έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν το χάρισμα της κόρης τους, ενώ ο πατέρας της, που έχει αναλάβει πλέον χρέη μανατζέρ της, είπε: «Είναι τρελό αυτό που μπορεί να κάνει – ακόμη και οι γιατροί δεν ξέρουν πώς μπορεί να το κάνει. Είναι μοναδικό. Η Λίμπερτι είναι πραγματικά ξεχωριστή».

Η 12χρονη στο λογαριασμό της στο Instagram συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της που δείχνουν την απίστευτη ευλυγισία της με τους followers της να εντυπωσιάζονται κάθε φορά.

Exit mobile version