Πως μπορώ να αντιμετωπίσω τον πονόλαιμο του παιδιού μου;

Ο πονόλαιμος είναι κοινός σε οποιαδήποτε ηλικία και μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα σημάδια μιας άλλης ασθένειας, όπως το κοινό κρυολόγημα, η γρίπη, ή η μονοπυρήνωση. Μπορεί επίσης να προκαλείται από μια στρεπτοκοκκική μόλυνση του λαιμού, αν και αυτό είναι σπάνιο σε παιδιά μικρότερα των 2 ετών.

Γράφει ο
Νικόλαος Βουδούρης
Παιδίατρος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.
Μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας

Επιπλέον, όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά θα αρρωστήσουν από το κοινό κρυολόγημα 3-8 φορές τον χρόνο, με το φτέρνισμα, τον βήχα, τον πονόλαιμο και γενικά το αίσθημα κακουχίας να διαρκεί από 7-10 ημέρες.

Μερικές φορές φαίνεται σαν τα παιδιά να είναι άρρωστα συνεχώς αλλά αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό. Υπάρχουν πάνω από 100 μεταδοτικοί ιοί που προκαλούν αυτές τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού και σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν συνήθως δύο ή τρεις από αυτούς που κυκλοφορούν στην κοινότητα.

Ποιοι είναι όμως οι καλύτεροι τρόποι για να κάνετε το παιδί σας να αισθανθεί καλύτερα;

Η νέα πρωτοποριακή σύνθεση του Coldisol, με τo δραστικό συστατικό LyForte™, που αποτελείται από λυσοζύμη και μάραθο, είναι μια ισχυρή φυσική ενεργή άμυνα του οργανισμού εναντίον των εισπνεόμενων ή καταπόσιμων παθογόνων μικροοργανισμών, όπως είναι τα βακτήρια και οι ιοί.

Η λυσοζύμη, είναι ένα ένζυμο με βακτηριοκτόνο δράση, που εμφανίζεται φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό, αποτελεί μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος της βλεννογόνου και αποτρέπει την προσκόλληση των βακτηρίων στο φάρυγγα.
Ο μάραθος, δρα ως ασπίδα απέναντι στο κρυολόγημα και το βήχα, κατευνάζει το αναπνευστικό σύστημα και διευκολύνει την αποβολή εκκρίσεων.

Τα 3 επιπλέον φυτικά συστατικά του: το μέλι από Manuka tree της Ν. Ζηλανδίας, ο ευκάλυπτος και η μενθόλη, ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του Coldisol.

Με τη χρήση του Coldisol, η μεγάλη ποσότητα λυσοζύμης που βρίσκεται φυσικά στον οργανισμό και λόγω των ιογενών ή βακτηριακών λοιμώξεων έχει μειωθεί, αποκαθίσταται. Το Coldisol, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για ενήλικες και παιδιά άνω των 4 ετών, που δεν εστιάζει στην προσωρινή μείωση των συμπτωμάτων, αλλά προσφέρει άμεση ανακούφιση μέσα σε λίγα λεπτά και γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ζητήστε ιατρική φροντίδα και συμβουλή εάν το παιδί σας:

Σκεφτείτε την πρόληψη!

Όπως και με τις περισσότερες κοινές ασθένειες, η πρόληψη του πονόλαιμου ξεκινά με το συχνό πλύσιμο των χεριών. Τα παιδιά επίσης μπορεί να αποφύγουν τον πονόλαιμο:

Μάθετε περισσότερα για τη δράση και το προϊόν Coldisol στο www.coldisol.gr

Βιβλιογραφία: 

Exit mobile version