Τα καλύτερα είδη για το βρεφικό δωμάτιο με επώνυμη υπογραφή

Όλες οι μαμάδες θέλουν το μωράκι τους να μεγαλώνει στο καλύτερο περιβάλλον και να έχει όλα όσα χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένο και να ικανοποιούνται οι καθημερινές του ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να βρείτε είδη για το βρεφικό δωμάτιο που να είναι ταυτόχρονα κομψά και ανθεκτικά, ωστόσο η λύση είναι μόλις ένα κλικ μακριά σας και συνοδεύεται από την καλύτερη επώνυμη ποιότητα που θα μπορούσατε να βρείτε.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας λευκών ειδών ΚΕΝΤΙΑ, στην κατηγορία βρεφικό δωμάτιο, θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε βρεφικά παπλώματα, σεντόνια, κουρτίνες, πετσέτες και μπουρνούζια μπάνιου, βρεφικές πάντες και ό, τι άλλο χρειάζεται το μωρό σας στην καθημερινότητα του.

Επιλέγουμε αποκλειστικά για σας τρία προϊόντα που εμπιστεύονται και έχουν λατρέψει οι μαμάδες σε όλη την Ελλάδα.

Βρεφικά παπλώματα για όμορφους ύπνους

Απαλά και ζεστά, ειδικά σχεδιασμένα για να ζεσταίνουν το μωρό σας τον χειμώνα, χωρίς να το «πνίγουν», με ειδική ύφανση που αναπνέει, εξασφαλίζουν τον καλύτερο ύπνο για το μωράκι σας. Επιπλέον διατίθενται σε τόσα πολλά σχέδια και χρώματα που θα σας ενθουσιάσουν και μπορούν να ταιριάξουν τέλεια με κάθε στυλ δωματίου για αγοράκια και για κοριτσάκια.

Το Jones σε χρώματα που είναι όμορφα για αγόρι και κορίτσι έχει ξετρελάνει τις νέες μαμάδες. Είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, ώστε είναι τρυφερό στο δερματάκι τους ενώ έχει μαλακή και ανάλαφρη αίσθηση.

Κουρτίνες, οι απαραίτητες σε κάθε βρεφικό δωμάτιο

Κρατήστε τον ήλιο μακριά από το μωράκι σας με τις απίθανες κουρτίνες βρεφικού δωματίου. Κατασκευασμένες από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, σκιάζουν τέλεια το χώρο και τα χρώματα τους δεν αλλοιώνονται από τη συνεχή έκθεση στο ηλιακό φως.

H κουρτίνα Owl από 100% βαμβάκι που μπορεί να ταιριάξει τέλεια σε αγορίστικα και κοριτσίστικα δωμάτια είναι ιδιαίτερα χαριτωμένη, άρα εξαιρετικά δημοφιλής στις επιλογές των μαμάδων.

Απορροφητικά μπουρνούζια, μια ζεστή αγκαλιά


Τα βρεφικά μπουρνούζια προσφέρουν θαλπωρή μετά την ώρα του μπάνιου σε όλα τα μωράκια. Για αυτό πρέπει να είναι απορροφητικά και απαλά για να αγγίζουν ευχάριστα το δέρμα τους και να μην το γρατζουνούν. Εμείς θα προτείνουμε πετσέτα με κουκούλα για να κάνουμε τη διαφορά. Από 100% βαμβάκι, έξτρα απορροφητικό και ιδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους μετά από κάθε μπάνιο του.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα KENTIA και βρείτε ακόμα περισσότερα είδη και αξεσουάρ για το τέλειο βρεφικό δωμάτιο.

Ανακαλύψτε Εύκολα & Γρήγορα τα προϊόντα: Λευκά Είδη-Βρεφικό Δωμάτιο, Jones Πάπλωμα Κούνιας, Owl Κουρτίνα, Rosa Πετσέτα Mε Κουκούλα

Exit mobile version