bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Μία πολύ ωραία και ελαφριά συνταγή για το μωρό, τον μπαμπά και τη μαμά!

Υλικά
½ κιλό σπανάκι
3 κουταλιές γλυκού αραχιδέλαιο
1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
1 κουταλιές καφέ σπόροι σουσαμιού

Εκτέλεση
Καθαρίστε και ξεπλύνετε καλά το σπανάκι. Μαγειρέψτε το για 10 λεπτά στον ατμό. Για να στραγγίσει καλά, πιέστε το σπανάκι με το πιρούνι πριν το βγάλετε από την κατσαρόλα. Αναμίξτε τα λάδια και το σουσάμι, προσθέστε το ψιλοκομμένο σπανάκι και ανακατέψτε καλά. Αυτό το πιάτο μπορεί να σερβιριστεί χλιαρό μαζί με μια λιωμένη πατάτα και ένα μικρό κομματάκι κοτόπουλο.

Facebook Share  X Share  Στείλε με email  Print