bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Μια συνταγή που βοηθά τα παιδιά να καταναλώσουν ξερά φρούτα που είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο.

 

Υλικά
8 – 12 χουρμάδες
100 γρ. σοκολάτα υγείας
8 -12 ξεφλουδισμένα αμύγδαλα

Εκτέλεση
Διαλέξτε χουρμάδες βιολογική καλλιέργειας μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους. Χαράξτε τους πλευρικά, αφαιρέστε το κουκούτσι και γεμίστε τους με ένα αμύγδαλο.

Λιώστε τα κομματάκια της κουβερτούρας σε μπεν – μαρί χωρίς να προσθέσετε ζάχαρη, αφού οι χουρμάδες έχουν ήδη γλυκιά γεύση.

Βυθίστε τους χουρμάδες, βγάλτε τους με ένα πιρούνι κι αραδιάστε τους σε χαρτί φούρνου. Αφήστε να κρυώσουν και σερβίρετε.

Facebook Share  X Share  Στείλε με email  Print