Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε – Για τι την κατηγορεί η πρώην του συζύγου της

Ο πέμπτος γάμος της διάσημης ηθοποιού συνοδεύεται με ένα περίεργο ερωτικό σκάνδαλο

Νυφούλα για πέμπτη φορά (και δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο με δύο διαφορετικούς άνδρες) ντύθηκε η Πάμελα Άντερσον. Η διάσημη ηθοποιός μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως παντρεύτηκε για πέμπτη φορά την παραμονή των Χριστουγέννων και ο «τυχερός» είναι ο 40χρονος Νταν Χέιχαρστ.

Και σε περίπτωση που θα πίστευε κανείς πως σε αυτό τον γάμο το «σκάνδαλο» είναι η διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει (εκείνη είναι 13 χρόνια μεγαλύτερή του) ή πως η Πάμελα παντρεύτηκε ξανά σε έναν περίπου χρόνο μετά τον γάμο – εξπρές με τον παραγωγό ταινιών Τζον Πίτερς (χώρισαν μετά από 2 εβδομάδες έγγαμου βίου), τότε θα κάνει λάθος. Γιατί όπως φαίνεται ο πέμπτος της γάμος συνοδεύεται με ένα ερωτικό σκάνδαλο καθώς η επί πέντε χρόνια πρώην σύντροφος του γαμπρού, κατηγορεί την ηθοποιό πως της πήρε τον άνδρα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Άντερσον παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της (η σχέση τους μετρά λίγους μήνες) στο κτήμα της στο Βανκούβερ, στο οποίο εκείνος εργαζόταν. Μάλιστα, η ίδια σε δηλώσεις στη Daily Mail δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη, πως εκείνος είναι το άλλο της μισό πως μοιάζουν πολύ ως χαρακτήρες. Τονίζει επίσης πόσο ερωτευμένη είναι, κάνοντας μάλιστα λόγο για έναν έρωτα που γεννήθηκε στα χρόνια της καραντίνας, αφού οι δυο τους ήρθαν κοντά την περασμένη Άνοιξη στο lockdown.

Έως εδώ, όλα καλά και ιδιαίτερα ρομαντικά. Ωστόσο, έρχεται η πρώην σύντροφος του γαμπρού και με δηλώσεις της στη Sun λέει πως όταν εκείνος έμπλεξε με την Άντερσον, ήταν ακόμη μαζί και η ίδια δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την παράνομη σχέση του επί πέντε χρόνια συντρόφου της. Αλλά αυτές δεν είναι οι μόνες αποκαλύψεις που κάνει.

Η Κάρι κάνει λόγο για «εξαπατήσεις και καταστροφικές επιλογές», ενώ εξηγεί ότι με τον πρώην της ζούσαν μαζί με την 21χρονη κόρη της και τα δύο μικρότερα παιδιά του, σαν οικογένεια μέχρι το καλοκαίρι. Μάλιστα, η κόρη της Ντενίζ εργαζόταν στο κτήμα της Άντερσον και κατόπιν το φθινόπωρο του 2019 προσλήφθηκε και ο Χέιχαρστ, ο οποίος – όπως αναφέρει η πρώην του – στην αρχή δε συμπαθούσε την Παμελα την οποία αποκαλούσε συχνά «τρελή».

Τον Ιανουάριο του 2020, η ηθοποιός παντρεύτηκε με τον Τζον Πίτερς, πολύ μεγαλύτερό της και αρκετά πλούσιος. Κάτι που όπως λέει η Κάρι, ο πρώην της το είχε σχολιάσει με μπόλικη ειρωνεία λέγοντας: «Είναι μεγαλύτερος και από το μπαμπά της, αλλά τα οικονομικά μας προβλήματα λύθηκαν».

Όπως τονίζει στη συνέχεια, όλα άλλαξαν με το πρώτο lockdown τον περασμένο Μάρτιο, όταν Νταν Χέιχαρστ περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο με την Πάμελα Άντερσον.

«Ο Νταν θα έμενε στο σπίτι της και δεν θα επέστρεφε σε εμάς, με αποτέλεσμα να φροντίζω εγώ τα παιδιά», λέει η Κάρι. Λίγο καιρό αργότερα, εκείνος της ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί, αλλά τελικά δεν επέστρεψε ποτέ. Επέλεξε την Πάμελα Άντερσον, την οποία τελικά και παντρεύτηκε.

Exit mobile version