Μήπως όλα αυτά τα χρόνια βάζετε λάθος τα φωτάκια στο δέντρο; Δείτε το κόλπο που κάνει θραύση

Το μυστικό που αποκάλυψε πρώην διακοσμήτρια στο TikTok κι ενθουσίασε τους χρήστες

Τελικά, το TikTok βγήκε και για να μας ανατρέψει πολλά απ’ όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για πράγματα απλά και δεδομένα. Για παράδειγμα, όλα αυτά τα χρόνια σχεδόν όλοι ακολουθούν ένα συγκεκριμένο τρόπο όταν τοποθετούν τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο: τα τυλίγουν γύρω από αυτό.

Ήρθε, όμως, μία πρώην διακοσμήτρια χριστουγεννιάτικων δέντρων και με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok (και κάνει θραύση) ανατρέπει όσα γνωρίζαμε και μας βάζει σε προβληματισμό: μήπως όλα αυτά τα χρόνια βάζουμε λάθος τα φωτάκια;

Όπως εξηγεί η Clare Hooper στο επίμαχο βίντεο που έχει κάνει 2,4 εκατ. προβολές , η σωστή μέθοδος είναι αυτή του «ζιγκ-ζαγκ», αρχίζοντας από ένα ψηλό κλαδί και στη συνέχεια τοποθετώντας τα φωτάκια κάθετα κατά μήκος του δέντρου. Μόλις φτάσει στη βάση, ακολουθεί την αντίθετη κατεύθυνση προς την κορυφή.

«Εάν βάζετε γύρω γύρω τα φωτάκια, το κάνετε λάθος. Η διακόσμηση χριστουγεννιάτικων δέντρων ήταν μέρος της δουλειάς μου. Χρησιμοποιήσαμε την μέθοδο ζιγκ-ζαγκ. Με αυτήν δεν χάνεις φώτα στο πίσω μέρος του δέντρου και εάν σπάσει κάποιο σετ, μπορείς να το αφαιρέσεις πολύ εύκολα», εξηγεί.

@mrsclarehoopsThis method saved me so many times 🎄##christmasdance ##mumslifeinlockdown ##festiveness♬ Rocking Around the Christmas Tree – Brenda Lee
Exit mobile version