Νύχια: Τα top βερνίκια του καλοκαιριού

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα και παιχνίδι με τα χρώματα. Δώστε λάμψη και ένταση στα νύχια σας επιλέγοντας έντονα μανό.

Παρουσιάζουμε τα 7 καλύτερα βερνίκια νυχιών για αυτό το καλοκαίρι.

Chanel


Μόλις είδαμε  το ζουμερό κοραλλί από την Chanel Le Vernis Nail Colour της σειράς Tuti Frutti  αισθανθήκαμε ότι ταξιδέψαμε σε  μια τροπική όαση.

Deborah Lippmann Nail Lacquer


Το γαλακτώδες μπλε Blue Orchid της Deborah Lippmann Nail Lacquer αποτελεί μια κομψή επιλογή όχι όμως για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.  

Dolce & Gabbana


Το απαλό μανό της Dolce & Gabbana της σειράς Intense Nail Lacquer in Gentle σε απόχρωση σκονισμένου τριαντάφυλλου είναι η ιδανική επιλογή για νύχια σε σχήμα οβάλ.

Essie Nail


Μια στρώση από το καρμπουζί μανό της Essie Nail  σε απόχρωση Style Hunter είναι αρκετή για να χαρίσει λάμψη στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Marc Jacobs


Εξωτικό και χαρούμενο το χρώμα του Marc Jacobs της σειράς Beauty Enamored Hi-Shine Nail Lacquer in 114 Snap.

Maybelline New York


Δώστε στο μανικιούρ σας μία νότα καλοκαιριού με το χρώμα μέντας της Maybelline New York Color Nail Lacquer. Φαίνεται απίστευτα κομψό σε κοντά νυχάκια.

Revlon Nail


Θέλετε να αναδείξετε τα κανιούργια σας σανδάλια; Η μπλε απόχρωση του μανό της Revlon Nail σε Carioca Crush είναι η ιδανική επιλογή για τα νύχια των ποδιών!

Exit mobile version