Ένα υγιεινό γλυκό για κάθε ώρα της ημέρας με μήλα και κανέλα!
Υλικά:
- 2 μεγάλα μήλα
 - 1 κ.σ. κανέλα
 - 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
 - 1 κ.γ. αλάτι
 - 1/2 κ.π. στέβια (ή άλλο γλυκαντικό της επιλογής σας)
 - 4 αυγά
 - 1/2 φλ. βρώμη (αλεσμένη σε αλεύρι)
 - 1/2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης
 - 1/2 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
 - 1/2 φλ. λάδι καρύδας
 
Οδηγίες:
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
 - Κόβετε τα μήλα σε κύβους και ανακατεύετε τα με την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Αναμείξτε τη γλυκόζη και τη στέβια.
 - Χτυπήστε τα αυγά με ένα μίξερ για 1-2 λεπτά. Προσθέστε το βρώμη, το αλεύρι ολικής άλεσης, το γιαούρτι και το λάδι καρύδας στα αυγά και ανακατέψτε καλά.
 - Προσθέστε το μείγμα μήλων στη μείξη αυγών και ανακατέψτε καλά.
 - Λαδώστε ένα κέικ μούλτι και ρίξτε το μίγμα μέσα. Ψήστε στο φούρνο για περίπου 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει
 







                        
                        
                        
                        
                        
                        