bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Αυτά είναι τα τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να βάζετε στην κατάψυξη

Η αλήθεια είναι πως η κατάψυξη είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κι έχει λύσει τα χέρια μας στην καθημερινότητα, μιας και σε αυτήν μπορούμε να αποθηκεύσουμε τρόφιμα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους. Κι ενώ υπάρχουν τροφές που δεν επηρεάζονται από την ψύξη, υπάρχουν κι εκείνες που οι χαμηλές θερμοκρασίες τις «βλάπτει». Κι αν μπουν στην κατάψυξη, χάνουν τα θρεπτικά συστατικά τους.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα τρόφιμα αυτά που δεν πρέπει να τα βάζετε στην κατάψυξη.

Φρούτα και λαχανικά με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, όπως το πεπόνι, τα σταφύλια, το αγγούρι, η ντομάτα και το μαρούλι.

Γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το γάλα, το τυρί-κρέμα, το γιαούρτι.

Μαγειρεμένα ζυμαρικά και ρύζι, καθώς στην κατάψυξη αλλοιώνεται η υφή τους και η γεύση τους.

Τηγανιτά φαγητά, μιας και χάνουν την τραγανή γεύση τους.

Facebook Share  X Share  Στείλε με email  Print