bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Οι δύο απίθανες χρήσεις της μπίρας στη μαγειρική

Είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά, ειδικά το καλοκαίρι. Αλλά η χρήση της μπίρας δεν περιορίζεται μόνο στο να την πίνετε. Μπορεί να αποτελέσει και βασικό συστατικό σε διάφορες συνταγές μαγειρικής και μάλιστα να απογειώσει γευστικά το αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω δύο από τις χρήσεις της που ενδεχομένως δεν γνωρίζετε:

Σε μαρινάδα για τα κρέατα: Η μπίρα μαλακώνει το κρέας και ενισχύει τη γεύση. Ενδεικτικά, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε κοτόπουλο, χοιρινό ή κυνήγι.

Σε σάλτσες: Θα δώσει νότες δροσιάς ενισχύοντας το γευστικό αποτέλεσμα. Προσοχή μόνο στην ποσότητα. Αρκούν 2-3 κουταλιές.

Facebook Share  X Share  Στείλε με email  Print