Το ρόφημα για να χωνέψεις αν έχεις φάει πολύ κρέας – Και δεν είναι η σόδα

Κλασικό και αγαπημένο

Υπάρχουν κάποιες μέρες, γιορτές ή σαββατοκύριακα που το ρίχνουμε λίγο παραπάνω έξω στο φαγητό.

Ειδικά αν κάνουμε ένα γεύμα με πολλά ψητά, συχνά μπορεί να νιώθουμε φούσκωμα ακόμη και την υπόλοιπη μέρα. Πολλοί είναι εκείνοι που πίνουν σόδα ή κάποιο άλλο αναψυκτικό με ανθρακικό για να χωνέψουν και να ξεφουσκώσουν. Κι όμως η λύση βρίσκεται σε ένα πολύ πιο απλό και φυσικό ρόφημα που βρίσκεται σε κάθε σπίτι και φτιάχνεται στο λεπτό.

Δεν είναι άλλο από το χαμομήλι! Πρόκειται για το πιο γνωστό «κατασταλτικό» της δυσπεψίας το οποίο ιδανικά πρέπει να καταναλώνεται τουλάχιστον δύο ώρες μετά το γεύμα. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με μέλι που είναι άκρως καταπραϋντικό.

Exit mobile version