Αυτά είναι τα μυστικά της Τζένιφερ Λόπεζ κι έχει τέτοιο κορμί

Τα κάλλη κόποις κτώνται

Στα πρόσφατα Αμερικανικά βραβεία μάγεψε τον κόσμο και στο εξώφυλλό του νέου της single ποζάρει ολόγυμνη. Και να φανταστεί κανείς πως το περασμένο καλοκαίρι έγινε 51 ετών. Ο λόγος, βεβαίως, για την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία δε σταματά να μαγεύει τα πλήθη με το εντυπωσιακό της κορμί.

Ένα κορμί που το έχει αποκτήσει και το διατηρεί με κόπο. Γιατί και τα κάλλη της Τζένιφερ Λόπεζ… κόποις κτώνται. Βέβαια, έχει και τα μικρά της μυστικά. Δείτε παρακάτω κάποια από αυτά:

Το μυστικό που κρύβει ο αριθμός… 50

Η Λόπεζ δεν έχει κρύψει ότι κάνει σκληρή γυμναστική. Και για του λόγου το αληθές, ξεκινά τη γυμναστική της με 50 κοιλιακούς, συνεχίζει με 50 έλξεις με σκοινί και μετά κάνει και 50 push ups. Στο δεύτερο σετ κάνει από 35 επαναλήψεις και στο τρίτο από 21 επαναλήψεις. Όσο για το λόγο που στο πρώτο σετ επιλέγει η ίδια κάθε φορά το 50; Είναι ο τυχερός της αριθμός.

Γυμνάζεται κάθε μέρα

Μπορεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδούσε «Κυριακή γιορτή και σχόλη…», όμως για τη Λόπεζ δεν υπάρχει ούτε Κυριακή, ούτε γιορτή, ούτε μια μέρα αργία. Η τραγουδίστρια γυμνάζεται καθημερινά, διότι δεν θέλει να βγει ποτέ από το «στρατιωτικό» της πρόγραμμα.

Χορεύει συνέχεια

Ο χορός είναι η ζωή της, αλλά αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς της. Δεν υπάρχει μέρα που να μη βάλει στο διαπασών της μουσική και να χορέψει.

Σωστή διατροφή

Αυτό μας έλειπε, να μην πρόσεχε η Λόπεζ τη διατροφή της. Ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα διατροφής της, επιλέγοντας υγιεινά φαγητά. Εννοείται πως θα κάνει και τις μικρές της παρασπονδίες, αλλά αποφεύγει τις υπερβολές.

Είναι «στρατιώτης»

Όσοι την γνωρίζουν από κοντά, έχουν να λένε για το πόσο πειθαρχημένη είναι. Στρατιώτης κανονικός. Ξέρει ότι η εικόνα της είναι ένα σημαντικό κομμάτι του μύθου που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια καριέρας και δεν αφήνει τον χρόνο και τις αδυναμίες να την βγάλουν από το πρόγραμμά της. Έτσι, μόνο τυχαίο δεν είναι που στα 51 της βάζει κάτω πολλές νεότερές της.

Exit mobile version