Νέο Lipikar Baume AP+M Κρέμα για το ατοπικό Έκζεμα

Εξισορροπεί το μικροβιωμα του δέρματος και προσφέρει άμεση καταπράυνση, κατά του κνησμού και κατά των υποτροπών

Η LIPIKAR, η N°1 σειρά περιποίησης και καθαρισμού σώματος στα φαρμακεία στην Ευρώπη, επανασχεδιάζει το εμβληματικό προϊόν της, το μαλακτικό BAUME AP+, με μια νέα τεχνολογία που περιορίζει τον πολλαπλασιασμό και την ανθεκτικότητα του βακτηρίου Staph που εμπλέκεται στο έκζεμα, ενισχύοντας έτσι την ισορροπία του μικροβιώματος.

Με τριπλή δράση:

Το LIPIKAR Baume AP+M καταπραΰνει το πολύ ξηρό δέρμα και ανακουφίζει την αίσθηση κνησμού αμέσως μετά την εφαρμογή.

Αποτελεσματικό για την εξισορρόπηση και προστασία του φυσικού επιδερμιδικού φραγμού με αποτέλεσμα να αραιώνουν οι εξάρσεις έντονης ξηρότητας. Σύνθεση με μέγιστη ανοχή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ολόκληρη την οικογένεια, από βρέφη έως ηλικιωμένους, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα ζωής.

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα από 7 μελέτες σε ατοπικό δέρμα και δέρμα με τάση αλλεργίας. 82% των ασθενών που χρησιμοποιήσαν το LIPIKAR Baume AP+M για ένα μήνα δεν υποτροπίασαν έναντι 26% των ασθενών που χρησιμοποίησαν απλή φροντίδα.

Απορροφάται άμεσα ώστε να διευκολύνει την καθημερινή εφαρμογή. Εφαρμόστε σε πρόσωπο και σώμα, μια φορά την ημέρα. Για ενισχυμένα αποτελέσματα, καθαρίστε το δέρμα με ένα απαλό καθαριστικό αναπλήρωσης λιπιδίων χωρίς σαπούνι όπως το LIPIKAR Syndet AP+ και εφαρμοστέ το LIPIKAR Stick AP+ κατά τη διάρκεια της ημέρας όσες φορές χρειάζεται για να καταπραΰνετε τη φαγούρα και την ξηρότητα.

Για βέλτιστα αποτελέσματα, πρέπει να εφαρμόζεται 2 φορές την ημέρα:

  • Το πρωί, μετά από το ντους
  • Το βραδύ, πριν από τον ύπνο
Exit mobile version