Πες αντίο στην ενοχλητική κοιλίτσα! Νιώσε πιο ελκυστική από ποτέ

Η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς είναι ένα συνηθισμένο ζήτημα που απασχολεί άνδρες και γυναίκες. Πόσες φορές έχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη και άλλοτε με λύπη, άλλοτε με θυμό, διαπιστώνεις πως το πρόβλημα παραμένει, ακόμα και μετά από εξαντλητικές δίαιτες και έντονα προγράμματα γυμναστικής;

Αν πιστεύεις πως ήρθε η στιγμή να κάνεις κάτι δραστικό, τότε η κοιλιοπλαστική είναι αυτό που ζητάς. ‘’Η συγκεκριμένη επέμβαση’’, όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Κεραστάρης Δημήτρης, ’’είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να αντιμετωπίσεις την χαλάρωση του δέρματος ή την εναπόθεση λίπους στην περιοχή και να αποκτήσεις επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά’’.

Είσαι κατάλληλη υποψήφια για την επέμβαση;

Η επέμβαση απευθύνεται σε:

Ποια η διαδικασία;

Η κοιλιοπλαστική πραγματοποιείται με γενική αναισθησία. Η τομή που κάνει ο πλαστικός χειρουργός γίνεται σε τέτοια θέση ώστε να μπορεί να καλυφθεί από το εσώρουχο ή το μαγιό και εκτείνεται από ένα λαγόνιο οστό στο άλλο. Η επέμβαση διαρκεί από 2 έως 4 ώρες. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η ανάρρωση είναι σύντομη και σε ένα διάστημα 5 έως 10 ημερών θα μπορέσεις να επιστρέψεις στην δουλειά σου.

Τι είναι η mini κοιλιοπλαστική;

Πρόκειται για μια επέμβαση που εφαρμόζεται σε πιο αδύνατα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χαλάρωσης στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Σε αυτή την περίπτωση η τομή είναι μικρότερη και αφαιρείται η περίσσεια δέρματος κάτω από τον ομφαλό. Η επέμβαση μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και δεν χρειάζεται παραμονή στην κλινική.

Πότε θα δεις το τελικό αποτέλεσμα;

Μετά την 5η εβδομάδα το οίδημα έχει αρχίσει να υποχωρεί και μπορείς να δεις καλύτερα το αποτέλεσμα της επέμβασης. Να σημειώσουμε πως αυτό θα συνεχίσει να βελτιώνεται σε βάθος χρόνου. Πρέπει να γνωρίζεις πως και η μορφή των ουλών θα διαφοροποιείται σταδιακά και η τελική τους εικόνα θα διαμορφωθεί σε διάστημα ενός χρόνου περίπου.

Η κοιλοπλαστική μπορεί να συνδυαστεί με άλλες επεμβάσεις;

Φυσικά. Συνδυάζοντας την κοιλιοπλαστική με επεμβάσεις όπως η PAL λιποαναρρόφηση, το vaser lipo, ή επεμβάσεις στο στήθος (όπως η μειωτική ή η αυξητική), έχουμε ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη.

Η κοιλιοπλαστική είναι μια απόλυτα ασφαλής επέμβαση, που χαρίζει μόνιμα αποτελέσματα. Αν νιώθεις πως είσαι έτοιμη να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα και να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι, μην διστάζεις.  Απόκτησε και εσύ μια καλλίγραμμη σιλουέτα με επίπεδη κοιλιά χωρίς ίχνος χαλάρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kallisti-medical.gr

 

Exit mobile version