Σιρόπι μελιού & σπρέι πρόπολης MACROVITA

Η σειρά Μελισσοθεραπείας MACROVITA με φρέσκο βασιλικό πολτό, πρόπολη, γύρη και μέλι, εμπλουτίζεται με δύο νέα υγρά συμπληρώματα διατροφής.

Βασισμένα στον συνδυασμό του μελιού και της πρόπολης με εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, το ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ και το ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΠΟΛΗΣ MACROVITAείναι εξαιρετικά για όλες τις ηλικίες και ιδανικά για τα παιδιά.

Το ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ MACROVITAμε μέλι και βιταμίνη C ανακουφίζει τον ερεθισμένο λαιμό και συντείνει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το μέλι μαλακώνει τον ξηρό και ερεθισμένο λαιμό, καταπραΰνει τον βήχα και συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος. Η βιταμίνη C βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, προάγει τον φυσιολογικό σχηματισμό του απαραίτητου για τη λειτουργία των οστών κολλαγόνου και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της κόπωσης.

Το μέλι και η βιταμίνη C συνδυάζονται άριστα με το αιθέριο έλαιο μάραθου, που με τις αποσυμφορητικές ιδιότητές του βοηθά στη βλεννόλυση και στη ρύθμιση των εκκρίσεων, καθώς και με τα αιθέρια έλαια ευκαλύπτου, θυμαριού και γλυκάνισου που μαλακώνουν τον λαιμό και διευκολύνουν την αναπνοή.

Χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, αλάτι, γλουτένη και λακτόζη. Συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες. Κατάλληλο και για παιδιά άνω των τριών ετών.

Αρ. Γνωστ/σης ΕΟΦ: 96104/21-09-2018.

Το ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΠΟΛΗΣ MACROVITA συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, ενώ, ταυτόχρονα, μαλακώνει τον ξηρό και ερεθισμένο λαιμό και καταπραΰνει τον βήχα.

Περιέχει πρόπολη συνδυασμένη άριστα με μέλι, θυμάρι και γλυκάνισο που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά σε περιπτώσεις κρυολογήματος, με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και κισσού, καθώς και με εκχύλισμα αλθαίας, που απελευθερώνουν την αναπνοή, έχουν αντισηπτικές και βλεννολυτικές ιδιότητες και προστατεύουν τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα.

Χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, αλάτι, γλουτένη και λακτόζη. Συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες. Κατάλληλο και για παιδιά άνω των τριών ετών.

Αρ. Γνωστ/σης ΕΟΦ: 96103/21-09-2018.

ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΠΟΛΗΣ MACROVITA ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΑΤΙ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΙ ΛΑΚΤΟΖΗ, ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΑ.

Exit mobile version