Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον κορονοϊό

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, που κι επίσημα κηρύχτηκε σε πανδημία από τον ΠΟΥ, έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία. Η αγωνία όλο και μεγαλώνει, όπως και ο φόβος, αν και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι και να τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και όσα προβλέπονται για την πρόληψη του κορονοϊού.

Κι αυτοί που θα πρέπει να μείνουν περισσότερο ψύχραιμοι, είναι οι γονείς, αφού δεν θα πρέπει να μεταφέρουν το φόβο τους στα παιδιά. Και αυτό ήταν μάλλον η αφορμή για να δημοσιεύσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας ένα συγκινητικό και ταυτόχρονα συγκλονιστικό μήνυμα για τον κορονοϊό, μιας και ο ίδιος είναι πατέρας δύο αγοριών.

«Από την αρχή αυτής της γ#%^*ης πανδημίας πια…, είχα πει πως θα παραμείνω ψύχραιμος‼️ Με αφορμή και το μήνυμα από την πολιτική προστασία (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ), νιώθω πως το χάνω…Βλέπω στα μάτια των παιδιών μου την ανησυχία, η γυναίκα μου το ίδιο, ο κόσμος που μιλάω ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ, οι δρόμοι και τα μαγαζιά άδεια…,τι γίνετε;;; Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας μιλάει και για άλλες χώρες που θα ζήσουν αυτά που ζουν οι πολύ δοκιμαζόμενες Κίνα, Ιταλία και Ιράν Θεέ μου…Τα γράφω για να υπενθυμίσω κυρίως σε εμένα, πως πρέπει να παραμείνουμε ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ‼️‼️‼️,ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών…Με την ευχή αυτό το θρίλερ να τελειώσει σύντομα, ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε όλους‼️», έγραψε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version