bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

10+2 τραγούδια για …τη Blue Monday

Αν ψάχνετε την χειρότερη μέρα του χρόνου, τότε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τον ψυχολόγο Dr. Cliff Arnall και τον μαθηματικό τύπο που έφτιαξε: [W+(D-d)]xTQ/MxNA, η μέρα αυτή είναι η σημερινή ή αλλιώς – Blue Monday.

Από το 2005 είχε δημιουργήσει φόρμουλες και η παραπάνω είναι στην πιο απλή μορφή. Είναι η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου και λαμβάνοντας υπόψη W: Weather (Καιρός), D: Debt (Χρέος), d: monthly salary (μηνιαίος μισθός), Τ: Time since Christmas (χρόνος που πέρασε από τα Χριστούγεννα), Q: Time since failure of attempt to give something up (χρόνος που πέρασε χωρίς να εκπληρωθεί κάποιος στόχος), M: low Motivational level (χαμηλά επίπεδα υποκίνησης) και ΝΑ: the Need to take Action (το αίσθημα ανάγκης για να αναλάβει κάποιος δράση).

Βάσει λοιπόν των υποχρεώσεων που έχει ο καθένας, το τέλος της εορταστικής περιόδου και της επιστροφής στα καθημερινά καθήκοντα, είναι πολλοί εκείνοι που συνηγορούν, δικαιολογούν και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η σημερινή μέρα είναι και η πιο καταθλιπτική.

Το βέβαιο είναι ότι οι περισσότεροι επιστήμονες και όλοι οι μαθηματικοί το απορρίπτουν.

Όπως και να ‘χει, ξορκίζουμε το κακό και σας φτιάχνουμε την διάθεση με την παρακάτω playlist. Μια μέρα είναι, θα περάσει!

Blue Morning, Blue Day – Foreigner

https://www.youtube.com/watch?v=cPeU3XgeUaw

Melanie Fiona – Monday Morning

Adam Cohen – Love Is

Avicii – Wake Me Up

Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Puth

Passenger – Let Her Go

Sam Smith – Writing’s On The Wall

Feel love-Rosie Doonan

https://www.youtube.com/watch?v=UXJxOONCoTU

Monophonics – “Lying Eyes”

Daniel Powter – Bad Day

Kadebostany – Castle in the Snow

Flunk – Blue Monday

https://www.youtube.com/watch?v=vyjNCFje8bc

Facebook Share  X Share  Στείλε με email  Print