bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Το κόλπο με το παγάκι για να γίνει το μπιφτέκι σας πιο αφράτο

Εδώ που τα λέμε και ποιος δε θέλει ζουμερά και αφράτα μπιφτέκια στο φούρνο; Και τι και αν η συνταγή μας υπόσχεται… αφράτο αποτέλεσμα; Στο τέλος, αρκετές φορές κάτι γίνεται και δεν είναι αφράτα και ζουμερά όσο θα θέλαμε.

Ωστόσο, μεταξύ άλλων κόλπων, υπάρχει κι ένα που αν το δοκιμάσετε, θα σας ενθουσιάσει με το αποτέλεσμα. Δείτε ποιο είναι αυτό:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα παγάκι πάνω στο μπιφτέκι την ώρα που ψήνεται. Με αυτό τον τρόπο το μπιφτέκι σας θα γίνει πιο αφράτο και πιο ζουμερό. Ο λόγος είναι ότι την ώρα που ψήνεται είναι η κατάλληλη στιγμή για να βραχεί με νερό.

Δοκιμάστε το και θα δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα…

Facebook Share  X Share  Στείλε με email  Print